1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Vyjádření Miroslava Semeráda k domácímu zápasu s Litoměřicemi

Vyjádření Miroslava Semeráda k domácímu zápasu s Litoměřicemi

Miroslav Semerád trenér Nejzbachu se přece jenom vyjádřil ke včerejšímu zápasu. V průběhu utkání byl rozhodčím Slaninou vykázán na tribunu a bohužel ho čeká trest !!!

 

 

Zápas se mi nehodnotí vůbec dobře. Většinou předzápasové a pozápasové komentáře nedělám, ale včerejší utkání rád zhodnotím. Předem musím souhlasit s asistentem trenéra Litoměřic, že rozhodčí zápas zvládli, protože zápas dopadl, tak jak dopadnout měl. Takže pochvala ze strany soupeřova asistenta je zasloužená. Navíc z obou utkání je vidět, že Litoměřice se poučily z loňského play-off a na to letošní se zodpovědně připravily. Myslím, že právě loni se jím nelíbily výkony rozhodčích v duelech se Spartou, tak jsem rád, že letos, když majtel klubu se zasloužil o generálního sponzora ligy se jím výkony rozhodčích líbí. Na druhou stranu rozhodně nemohu souhlasit s asistentem trenéra Litoměřic, že naše hra byla za hranicí fair play. Hraje se play-off a zápasy jsou vyhecovanější než v základní části. Ani na jedné straně jsem neviděl žádný vyloženě nefér zákrok, byť nechápu, že za skluz Záruby na Jiráského, kde nebyl balón a ani loket Kroka, taktéž na Jiráského, za který se kopala penalta, neviděli hráči Litoměřic žluté karty. Na závěr chci poděkovat našim hráčům, že až do osudné 28. minuty hráli s „českými profesionály“ vyrovnanou patii a i potom, bohužel neúspěšně, bojovali o výhru.

 

A co řekl ke středečnímu zápasu ve kterém hostující Nejzbach bude chtít ještě zabojovat o šanci postoupit do semifinále Jaroslava Kubát : Jedeme na třetí zápas do Llitoměřic, doufáme, že se nám podaří uspět, k tomu nám určitě dopomůže náš největší příznivec pan Slanina, který bude držet palce na dálku.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98120
Posledních 30 dnů: 245 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 4

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne