1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

První krok do semifinále udělaly Litoměřice

První krok do semifinále udělaly Litoměřice

Gardenline Litoměřice – 1. FC Nejzbach V. Mýto 6:1 (2:1)

 

Ale kdepak, vůbec to nebylo ze strany Nejzbachu špatné utkání, jednoznačný výsledek totiž průběhu hry neodpovídal. „Je jedno, jestli se prohraje 2:1, nebo 10:1. V play off se na tohle nehraje. My jsme soupeři zbytečně namazali na dva góly, ale jinak to bylo dobře odježděný,“ pochvaloval si Libor Gerčák. Tak, tak... ani vidu, ani slechu po ustrašeném Nejzbachu, který před měsícem odjížděl z Lovosic se zaslouženou osmigólovou nadílkou. „Tehdy jsme to trochu vypustili, o nic nešlo. Dnes nám vyšel nad očekávání 1. poločas, jen škoda, že to Páca za stavu 0:0 netrefil,“ podotknul David Novák. Škoda to byla a veliká. V parádní formě hrající Vladyka nejdřív vyškolil dva protihráče, poté i Vavreka, ale jeho nedůraznou střelu zastavil na brankové čáře Two. Domácí udeřili v 10. minutě, kdy propálil Gerčáka Hrdý a záhy se prosadil i kapitán Kovács. Kdo čekal, že se hosté položí, tak toho vyvedl z omylu dobře sehraný trestňák beranů, na jehož konci úřadoval Lištván. „Gól do šatny nás hodně nakopnul. O přestávce jsme si řekli, že budeme hrát důrazně a spoléhat na brejky. Bohužel ten vstup do druhé půle byl katastrofální. Udělali jsme chybu, kterou Kovács potrestal gólem,“ kroutil hlavou David Novák. Litoměřice byli po obrátce lepším týmem, to se musí nechat. Hráli uvolněně a dvakrát Two a jednou Fabricio posunuli skóre na konečných 6:1. V pondělí se přesouvá série do vysokomýtsé garáže a tam to bude nejen co se týká atmosféry ůplně jiná píseň. „Doma to musí být jízda. Tady jsme si vyzkoušeli, že se s nimi můžeme měřit. Musíme ale hrát hodně důrazně. Dlouhé balóny od Gerčáka, prostě soubojový futsal. Určitě nás poženou diváci a bude to v garáži hučet. Litoměřice před zápasem avizovali, že mají nejvyšší návštěvnost v lize. No, asi mají nějakou svoji matematiku. Hala byla poloprázdná a byl slyšet každý prd,“ usmíval se Novák.

 

Radim Záruba (Litoměřice)

Mýto přijelo s defenzivní taktikou a první půle byla vyrovnaná. V té druhé jsme zrychlili hru, hráli na dva doteky a bylo to znát. V odvetě to ale bude o hodně těžší. Jedeme do Mýta už neděli. Chceme potrénovat a hlavně kluci z Brazílie se musí seznámit s halou, ta je hodně specifická. Za holkama ani na pivo pak určitě nepůjdeme. Máme tady vytvořeny nadstandartní finenční podmínky a bylo by škoda si to podobným způsobem kazit.

 

Branky – 10. Hrdý, 16. a 21. Kovács, 33. a 39. Two, 29. Fabricio – 19. Lištván.

 

Litoměřice – Vavrek – Rodrigo, Záruba, Two, Fabricio, Hrdý, Kovács, Rafael, Krok.

 

Nejzbach – Gerčák – Sklenář, Jeníček, Michalec, Kubát, Vágner, Novák, Lištván, Vladyka, Jiráský, Beran.

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98120
Posledních 30 dnů: 245 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 4

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne