1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Válka začíná a Nejzbach čeká první bitva s Litoměřicemi

Válka začíná a Nejzbach čeká první bitva s Litoměřicemi

Play-off začíná a nás čeká jeden z nejtěžších soupeřů a to Litoměřice, které pomýšlejí letos hodně vysoko. Ovšem to neznamená, že Nejzbach skládá zbraně, ba naopak Nejzbach se pokusí překvapit a proklouznout do vytouženého semifinále !!! Litoměřice v čele s Markem Kopeckým, bývalým trenérem Nejzbachu, budou hodně spoléhat na útočnou sílu a na výhodu domácího prostředí. To Nejzbach bude spoléhat hlavně na svou oporu v brance a to Libora Gerčáka.

Z kabiny Nejzbachu před začátkem čtvtfinálové série : 

Jakub Vágner (kapitán Nejzbachu)Sice jsme po základní části skončili na dobré pozici pro play-off, nicméně nás čeká jeden ze dvou favoritů na titul. Litoměřice mají obrovskou útočnou sílu, ale my zase výborného brankáře. Rozhodně se nevzdáváme předem a zejména v domácí hale chceme ukázat, že výhra 5:4 v základní části nebyla náhoda.

Michal Jiráský (hráč Nejzbachu) - Litoměřice jsou favoritem této série. My se jich ale rozhodně nebojíme a porveme se o postup do semifinále. Intenzivně trénujeme a budeme kvalitně připraveni na všechny zápasy. V této sezóně jsme je již dokázali porazit, což je pro nás psychickou výhodou.

Z kabiny Gardenline před začátkem čtvrtfinálové série :

Igor Vodecký (asistent trenéra) Mame tu vrchol sezóny na ktorý sme sa pripravovali velmi dobre a zodpovedne. Dostali sme Vysoké Mýto, čo je kvalitný super ktorý bude velmi nepríjemný, má šikovných hráčov a reprezentačného brankára. My ale máme svoju kvalitu a pred sebou cieľ za ktorým sa snažíme ísť. Prvý zápas na domácej palubovke chceme zvládnuť a odštartovať víťazne sériu a vstup do playoff. Verím že nás prídu do haly povzbudiť aj naši fanúšikovia .

 

Rozpis čtvrfinálových zápasů s Gardenline :  

1. zápas: pátek 16. března od 20.30 hodin v Lovosicích
2. zápas: pondělí 19. března od 18.30 hodin ve Vysokém Mýtě
3. zápas: středa 21. března od 20.30 hodin v Lovosicích
Případný 4. zápas: pátek 23. března od 20 hodin ve Vysokém Mýtě
Případný 5. zápas: pondělí 26. března od 20.30 hodin v Lovosicích

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98120
Posledních 30 dnů: 245 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 4

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne