1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Mýto na body opět nedosáhlo

Mýto na body opět nedosáhlo

Gardenline Litoměřice – 1. FC Nejzbach V. Mýto 8:1 (4:0)

 

Rozdíl, který vidíte, řeklo by se. Rychlost, přesná kombinace a futsalové myšlení, to vše předvedly Litoměřice v plné parádě.

 

Nejzbach držel nulu do 7. minuty, pak propálil Ehrenbergera Rafael a odstartoval pro hosty ne zrovna přájemnou nadílku. Šestice Brazilců v barvách Gardenline byla zjevně při chuti, dvě branky vsítil Two, kterého doplnili Fabricio, Rodrigo, Krok, Záruba a opět Rafael. Pro hosty to mohl být ještě větší nášup, nebýt skvělého výkonu Jana Ehrenbergera. Ten nahradil zraněného Libora Gerčáka a počínal si jako zkušený matador. Co mohl, pochytal, a zanechal velmi solidní dojem, který přesně vystihl Martin Šabata. „Dostali jsme samé hloupé branky, ty největší tutovky totiž Honza pochytal.“ Jedinou trefu Nejzbachu obstaral Šimon Štanglica. Z vstřeleného gólu měl radost, z výkonu však nikoliv. „Nehráli jsme vůbec dobře. Soupeř byl u všeho první a my měli na všechno strašně málo času, ale ruku na srdce, prohra to byla zasloužená. Určitě jsem ale rád, že jsem mohl alespoň na druhý poločas nastoupit. Sice jsem si to moc neužíval, ale zkušenosti to byly k nezaplacení,“ uvedl benjamínek beranů.

 

Litoměřice předvedly výborný výkon, který budou chtít potvrdit i v play off. „Ve čtvrtfinále s největší pravděpodobností narazíme právě na Nejzbach. A to je soupeř, který nám vyhovuje. Chtěli jsme se vyhnout Plzni, a to se podařilo. Dnešní utkání bylo takové pohodové, bez nervů. Hráli jsme to, co jsme chtěli a byl z toho jednoznačný výsledek. Nejzbach nás ničím nepřekvapil, snad jen výkonem jejich náhradního gólmana, ten byl hodně dobrý,“ dodal litoměřický Vavrek.

 

 

Branky – 7. a 38. Rafael, 9. a 14. Two, 18. Fabricio, 25. Rodrigo, 32. Krok, 36. Záruba – 37. Štanglica.

 

Gardenline – Vavrek (Kubíček) – Rodrigo, Two, Vagnao, Fabricio, Matheus, Rafael, Krok, Záruba, Kovács, Hrdý.

 

Nejzbach – Ehrenberger (Špinar) – Sklenář, Šabata, Vladyka, Lištván, Michalec, Vágner, Novák, Štanglica, Sekanina, Jeníček.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98116
Posledních 30 dnů: 248 | Posledních 7 dnů: 59 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne