1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

„Od kluků jsem čekal daleko více,“ uvedl Semerád

„Od kluků jsem čekal daleko více,“ uvedl Semerád

1.FC Nejzbach V. Mýto – AC Sparta Praha 1:6 (1:3)

 

No, pro příznivce Nejzbachu to nebylo zrovna hezké pokoukáníčko. Jednoznačný výsledek i průběh hry rozhodně na programu večera nebyl. Domácí nakopnutí parádním výkonem z České Lípy však tahali jednoho černého Petra za druhým. Rychle inkasovali po křížné střele Cupáka, nedokázali proměňovat velké příležitosti a v závěru přišli o zraněného Gerčáka... Pro žlutočerné všechno špatně. Nová akvizice Mýta Jan Lištván si tak na první body z garáže musí minimálně 14 dní počkat... Ruku na srdce, proti Spartě k nim bylo setsakramentsky daleko. „To je pravda. Dnešní zápas se mi nehodnotí dobře. Zklamali jsme ve všech směrech absolutně jsme nestíhali v pohybu, což vůbec nechápu. Sparta má starší a robustnější hráče a naší mladí kluci byli u všeho druhý. Je na čase opět chlapcům zpestřit tréninky, není prostě možný, aby nám stokilový Cupák utekl a skóroval,“ kroutil hlavou Miroslav Semerád, jehož naštvala i třetí branka Sparty, která přišla 12 vteřin poté, co Jiráský výstavní bombou snížil na 1:2. „Tohle rozhodlo. Byla to rána, která přišla v nepravou chvíli. Tady se utkání zlomilo v náš neprospěch, potom už Sparta excelovala,“ dodal Semerád. Nejzbach bez chybějícího tria – Michalec, Vladyka, Beran podal jeden z nejhorších výkonů sezońy. Chybělo toho dost. Agresivita, pohyb, zdravé sebevědomí a hlavně válečný duch mýtské haly, kdy soupeř věděl, že ho to bude v garáži vždy hodně bolet a kdy Nejzbach dokázal svého soupeře doslova umlátit a uhnat. „Dnes to bylo velké zklamání, spolu se zápasem v Teplicích to byl absolutně nejhorší výkon,“ řekl Semerád.

Beni Simitči (Sparta)

Dnes jsme hráli to, co jsme si řekli. Chtěli jsme být hodně na balónu a kontrolovat hru, což se podařilo. Utkání to bylo tvrdé, super atmosféra i výsledek. Poslední týdny pilujeme fyzičku, tak jsem klukům před zápasem řekl, že hrát hezký futsal pro mě není důležité. Nakonec to všechno klaplo a byla to ta nejlepší příprava na play – off.

 

Branky – 13. Jiráský – 3. Cupák, 10., 34. a 36. Pimpolho, 13. Diego, 31. Belej

 Nejzbach – Gerčák (Špinar) – Vágner, Lištván, Jeníček, Sklenář, Kubát, Novák, Šabata, Jiráský, Štanglica

Sparta – Vahala – Brahimi, Diego, Marcelo, Sop, Hašek, Belej, Pimpolho, Hora, Cupák, Angellott, Amadeu.

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne