1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Za tři body v suchém triku

Za tři body v suchém triku

 

FC Démoni Česká Lípa – 1. FC Nejzbach V. Mýto 2:7 (0:4)

 

„Občas se podobný zápas urodí...,“ usmíval se trenér Mýta Miroslav Semerád. Jeho tým bez sebemenších problémů vybral hnízdo Démonů a sestupový strašák si to zase štráduje kolem místní vagónky.

„Je to pro nás komplikace. Mysleli jsme si, že jsme z toho venku, no bohužel. Chtěli jsme navázat na povedené utkání proti Jeseníku, tam se nám to hodně povedlo, dnes to ale byla velká mizérie,“ kroutil hlavou Miroslav Rott. Hostům stačilo osm minut a bylo vymalováno. Kirova načal hned po třiceti dvou vteřinách přesným volejem Šabata, a pak už to strojovna žluté ponorky rozjela na maximální výkon. Nejbachu tam spadlo všechno, to je pravda. Byla to náplast za předchozí nepovedená utkání. „Poslední tři zápasy se nám nepovedly, ale přesto si myslím, že třeba s Plzní jsme měli bodovat. Tam rozhodly naše minely v koncovce. Dnes se nám to vrátilo i s úroky,“ pochvaloval si Semerád. V Lípě to táhl zejména Sklenář a dobře mu asistoval i Vladyka. Ten sice žehral na bolavé tříslo, nicméně na place byl excelentní. V dobrém světle se představil i Jiří Beran. Staronová tvář beranů bez problémů zapadla a přidala i gólový bonus. „Jirku znám velmi dlouho, hrál jsem s ním, tak vím, co od něj můžu očekávat. Před sezonou absolvoval měsíční soustředění s Chrudimí, ze kterého dodnes těží. Je to technický hráč, což se do naší haly moc nehodí, venku to bude ale jiná parketa. Jsem přesvědčený, že se Sklenářem a Jiráským mu to bude šlapat,“ dodal Semerád.

Démoni dojeli na propastný úvod, a což přiznal i Miroslav Rott, nebylo to letos poprvé. „Dotahovat musíme téměrř v každém utkání, a to nás stojí hodně sil. Dnes to ale nešlo. Rychle to bylo 0:4, a to se potom hraje fakt špatně,“ smutnil domácí plejer. Jasný výsledek tak přivál i přátelskou atmosféru a došlo i na žertíky. Když kupříkladu zahrával domácí Rott rohový kop, houkl na něho kouč Semerád. „Tak co Míro, jaký bude signál... křížek?“ „Jasný, křížek, my nic jinýho nehrajeme,“ zněla odpověď.

 

Nejzbach čeká v následujícím kole hvězdami nabitá Sparta, a to bude poněkud silnější káva. Jestli však Mýto zopakuje výkon z České Lípy, mohla by být i se sladkou tečkou.

 

Branky – 22. Bejda, 39. Kubelka -  1. Šabata, 2. Jiráský, 7. a 35. Sklenář, 8. Beran, 22. a 40. Vladyka

 

Č. Lípa – Kirov – Bejda, Bažant, Žampa, Švec, Havrda, Kořínek, Kubelka, Fichtner, Havlásek, Rott, Kotek

 

Nejzbach -  Gerčák -  Sklenář, Jeníček, Vladyka, Šabata, Vágner, Michalec, Jiráský, Kubát, Beran

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne