1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach v pátek čeká důležité utkání se Spartou Praha

Nejzbach v pátek čeká důležité utkání se Spartou Praha

Nejzbach v pátek přivítá Spartu Praha,která se momentálně nachází na druhém místě VARTA futsal ligy se 44. body. První vzájemný zápas v této sezoně nedopadl pro Nejzbach dobře,prohrál v Praze 5:1. Nejzbach před tímto zápasem také přivedl posilu do svých řád a to navrátilce Jana Lištvána,který by měl být připravený naskočit už právě proti Spartě !!!

 

Z kabiny Sparty Praha : Beni Simitči :  Do Vysokého Mýta se těšíme. Očekáváme, že si na zápas najde cestu plno tamních sparťanských fanoušků. Myslím si, že nás tam díky nim čeká super atmosféra. Asi nám nebude moc sedět velikost haly, protože my ke své hře potřebujeme větší halu, ale na druhou stranu máme v týmu dobré střelce a v menší hale budeme moci střílet z každé pozice. Očekávám, že potvrdíme roli favorita a získáme ze zápasu tři body.

Z kabiny Nejzbachu : Jaroslav Kubát : V pátek k nám přijede Sparta, která patří ke špičce soutěže. Často si pomáhá s brankářem a to je její velká síla. Musíme se na to připravit a když budeme bojovat o každý centimetr palubovky, tak jim to bude nepříjemné a budeme mít šanci něco uhrát. Chtěl bych pozvat všechny příznivce Nejzbachu.

 

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne