1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Tvrdá lekce na severu Čech. Nejzbachu nešlo téměř nic.

Tvrdá lekce na severu Čech. Nejzbachu nešlo téměř nic.

FC Svarog Teplice – 1. FC Nejzbach V. Mýto 8:1 (4:0)

 

Jestli budou chtít vysokomýtští futsalisté na některý zápas zapomenout, tak ten teplický by byl na první ráně. Hosté měli s dynamickou hrou Svarogu obrovské problémy a nemohli se vůbec dostat do tempa. Rekordní porážku Nejzbachu v této sezóně si vzala na paškál první formace Severočechů Nene, Claudinho, Lucas Borges a Jean. Kvartet Brazilců hostující obranu řádně větral a postaral se o 5 branek.

 

Hra jeden na jednoho? Absolutně žádný problém. Markantní to bylo zvláště u druhé trefy, kdy Claudinho proměnil defenzivu Mýta v solné sloupy a pohodlně zavěsil. „Jejich první koule byla fakt výborná, o dvě třídy vejš než my. Oproti zápasu v Mýtě ještě posílili kádr a bylo to znát. Moc nás do koncovky nepouštěli, a když jsme se tam dostali, tak z toho nic nebylo,“ kroutil hlavou Petr Jeníček. Ten naskočil do utkání v průběhu prvního poločasu, kdy nahradil zraněného Michalce a nevedl si vůbec zle. Ve 21. minutě lízl hlavou dlouhý balón do Gerčáka a překvapil teplického gólmana Kudrnu. „Měl jsem poslední tři měsíce problémy s achilovkou a navíc mě teď v týdnu píchlo v lýtku, takže můj výkon určitě nebyl ideální. Za gól jsem samozřejmě rád, jen škoda, že nám tam toho nepadlo víc... Petr Vladyka tam měl za stavu 0:2 a 1:4 dvě obrovské šance, kdyby je proměnil, mohlo to být veselejší,“ smutnil Jeníček. Omšelé nedáš – dostaneš zafungovalo i pod stínadly. Bezprostředně po tutovce Vladyky podnikli domácí rychlý kontr a Lucas popáté rozparádil teplické ohozy. V závěru si Svarog vyzkoušel hru bez brankáře a nutno dodat, že se povedla. Dvakrát se ze stejného místa prosadil Baran, který měl po utkání úsměv od ucha k uchu. „Na Nejzbach jsme se poctivě připravovali celý týden, vůbec ničím nás nepřekvapil. Nám vycházelo téměř vše a udělali jsme pro to maximum... Už kvůli lidem, ti si s námi poslední dobou moc radosti neužili, a ta závěrečná power play? To byla taková malá třešnička na dortu,“ zářil dvougólový střelec večera. To v táboře beranů moc do skoku nebylo, ale žádná tragédie se taky nekonala. „Takový výsledek čas od času příjde, je to prostě sport. My se musíme dobře připravit na bitvu proti Plzni. Zápas bude v televizi, ale i tak pevně věřím, že nás požene za výhrou plná hala. Diváci jsou v Mýtě fantastičtí, v lize určitě nejlepší,“ odeslal pozvánku na čtvrteční třaskavý duel Petr Jeníček.

 

 

Branky – 4. a 36. Claudinho, 37. a 40. Baran, 4. Jean, 15. a 28. Lucas Borges, 17. Černý – 21. Jeníček.

 

Teplice – Kudrna – Claudinho, Jean, Lucas Borges, Nene, Černý, Baran, Kulhánek, Künzl

 

Nejzbach – Gerčák – Michalec, Vladyka, Vágner, Štanglica, Jeníček, Koblasa, Novák, Kubát, Sklenář, Šabata

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne