1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Miroslav Semerád : ocenění trenér měsíce je třešničkou na dortu

Miroslav Semerád : ocenění trenér měsíce je třešničkou na dortu

Miroslav Semerád se stal za měsíc prosinec trenérem měsíce, za což mu patří velká gratulace. Ocenění si převezme 18.1. před televizním utkání s Plzní.

 

 

 

Za měsíc prosinec jsi získal ocenění trenér měsíce, jak si tohoto ocenění važíš ? 

Toto ocenění je třešničkou na dortu naší práce.Tím myslím práci celého Nejzbachu,tedy nejen mojí,ale především hráčů,kteří pochopili,že když naplno odmakají všechny tréninkové jednotky a budou plnit věci,které tam děláme,tak se jim to vrátí v zápasech.Ale také fanoušků,kteří nám velkou měrou pomáhají nejen při domácích,ale i venkovních utkáních,za což jim patří velký dík. Toto ocenění zároveň ukazuje i ostatním klubům,kteří pracují na amatérské bázi,stejně jako my,že se dá uspět i mezi “profesionálními týmy” jako jsou Erapack,Sparta,Litoměřice,Plzeň,Teplice nebo Slavia.

 Momentálně jsme na čtvrtém místě, jak jsi s tímto umístěním spokojený ? 

S dosavadním postavením v tabulce jsem zatím spokojený,ale základní část ještě neskončila a nás čeká sedm velmi těžkých utkání.

V minulém zápase s ERA-PACKEM jsme bohužel přišli o domácí neporazitelnost, jak zpětně hodnotíš tento zápas ? 

Zápas s ERA-PACKEM je pro každé mužstvo a každého hráče svátkem. I přes prohru můžeme být s naším výkonem spokojení.Do 35 minuty jsme drželi nadějný výsledek a až naše nevydařená power-play stanovila trochu zkreslený výsledek celého zápasu.

Za týden zajíždíme na palubovku šestých Teplic, co od tohoto zápasu očekáváš ? 

Teplice mají trochu nevyvážené výsledky.Naposledy vyhráli v Brně,ale předním překvapivě prohráli doma s Jeseníkem.My se na tento zápas musíme dobře připravit,abychom ho výsledkově zvládli a mohli stále pomýšlet na místa,která zaručují výhodnější postavení pro play-off.

Přemýšlíš ještě o nějakém posílení kádru před play-off ? 

O posílení kádru přemýšlím stále,ale zatím musím konstatovat,že hráči,kteří dostali v předešlých utkáních důvěru mě nezklamali a doufám,že tomu bude i nadále.Uvidíme,jestli se nám podaří ještě před play-off kádr vhodně doplnit.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne