1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Miroslav Semerád: Remíza? Klidně mohla být!

Miroslav Semerád: Remíza? Klidně mohla být!

SK Olympik Mělník – 1. FC. Nejzbach V. Mýto 3:4 (1:2)

 

S námi se musí počítat, vzkazují vysokomýtští futsalisté, kteří na horké gumě v Mělníku vyválčili sakra cenné vítězství. „Byl to boj, Mělník hrál dobře a bod by si zasloužil,“ uznal Miroslav Semerád. Ten už vymýšlel plány na příští týden, kdy jeho tým vyzve giganta z Chrudimi.

 

Na soutoku Vltavy a Labe to byla ale úplně jiná káva, i když nakonec se sladkou tečkou pro hosty. Tu naservíroval Václav Sklenář. Jeho dva slepené góly na 2:4 byly klíčové. „Tak Sklenář s Gerčákem byli rozdílovými hráči. Venca sice chvílemi tahal nohy, ale jeho branky to zlomily. Libor Gerčák tam zase chytil spoustu těžkých střel a byl velkou oporou. Chválím ale všechny kluky, bylo dost obtížné tady  bodovat. Hodně aspektů totiž hrálo proti nám,“ poznamenal lodivod Mýta. Jedním z nich byla nepochybně nepříjemná gumová palubovka a druhým domácí šutér Gabčo. Toho to oproti zápasu v Mýtě bavilo a vymýšlel jednu kulišárnu  za druhou. Vstřelil dvě branky, diskutoval s rozhodčím a dřel do závěrečného hvízdu. „Pepa Gabčo byl vždycky ve všem dopředu. Pamatuji si, že když mu bylo 12 let, tak už nosil knír a hrál za U-18,“ glosoval kapitán Nejzbachu Jakub Vágner. Jeho družina s odpovědí na úvodní Gabčovu trefu příliš neotálela. „Bez sexu a bez lásky žije Michal Jiráský.... Ale kopat umí, to zase jo,“ prohodil s úsměvem Libor Gerčák na adresu svého parťáka. Jiráský rutinersky proměnil nacvičený signál po rohu Vladyky a začínalo se od nuly. Tu vymazala tradiční mýtská klasika. Gerčák poslal dlouhý balón na Michalce a Zyryanov se jen smutně ohlédl. „Přesně tohle nás trápí dlouhodobě. Hrajeme celkem dobře a pak přijde taková nedůslednost. Mrzí mě to už kvůli divákům. Chodí jich tu na futsal hodně a dělají skvělou kulisu. Tenhle zápas měl skončit remízou, ale to bychom museli zpřesnit koncovku,“ narážel na nedůslednost v zakončení kapitán Mělníku Matěj Sváta. Na mysli měl zejména moment ze 30. minuty, kdy za stavu 2:2 totálně selhal Cabadaj. Nejdřív tváří v tvář Gerčákovi napálil míč do břevna a následnou dorážku poslal mimo tři tyče. Tohle Olympik hodně bolelo. Zuby totiž vycenil Sklenář, jejichž obtisk si Zyryanov za rámeček určitě nedá.

 

Nejzbach v Mělníku potvrdil neskutečnou fazónu. Naposledy padl 3. listopadu na Spartě a od té doby jede jako dobře promazaný stroj - 6 výher v řadě, z toho 4 z palubovek soupeřů. Kdepak, žádné náhodné výsledky. Tvrdý dril Miroslava Semeráda přináší ovoce. Teď čeká jeho chlapce série těžkých soubojů s celky z popředí tabulky (Chrudim, Teplice, Plzeň) a ty potvrdí, kam Nejzbach ve skutečnosti patří.

 

Branky – 3. a 35. Gabčo, 27. Sup -  31. a 34. Sklenář, 10. Jiráský, 13. Michalec

 

Mělník – Zoryanov – Zdržálek, Sváta, Gabčo, Malák, Šuba, Sup, Prieložný, Němec, Mažári, Buzek, Cabanaj, Surmaj

 

Nejzbach – Gerčák – Jeníček, Koblasa, Vodrážka, Vágner, Michalec, Šabata, Sklenář, Jiráský, Novák, Špinar, Vladyka

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne