1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Vyloupené Loupovo... a teď s chutí na Slavii

Vyloupené Loupovo... a teď s chutí na Slavii

Helas Brno – 1. FC Nejzbach V. Mýto 2:5 (1:1)

 

V minulém kole Helas deklasoval Slavii 8:4, a tak se čekali v hale na Vodové ze strany domácích podobné brankové hody, ale chyba lávky. Brňenský trenér Jan Loup sice mohl poplácat Šarköziho, jenž v 5. minutě propálil Gerčáka, to bylo však na dlouhou dobu od Helasu všechno. Nejzbach bez skrupulí přetrhl čtyřzápasovou vítěznou šňůru Jihomoravanů a to ve velkém stylu. Úvodních 10 minut to sice krapet skřípalo, ale poté se parní válec kočírovaný Václavem Sklenářem rozjel na plné obrátky. Sklenáře bylo v Brně všude plno. Vstínil 3 branky, hecoval lavičku a na dálku si vyměňoval komplimenty s domácím koučem Loupem. Celá lajna kolem Vaška Sklenáře se hodně zlepšila. „Makáme tvrdě na tréninku a kluci vidí, že to přináší ovoce, že to nedělají kvůli trenérovi, ale kvůli sobě. Speciálně Venca šel neuvěřitelně nahoru. Je pozitivní a nenechá se otrávit. Dnes jsme k němu dali do lajny Davida Vodrážku. Ten to bez jediného tréninku zvládl na výbornou, nechyboval a potvrdil, že bude pro nás přínosem,“ poznamenal trenér Miroslav Semerád. Toho moc nepotěšil úvod zápasu, k němuž měl velké výhrady. „Prvních 10 minut bylo z naší strany docela hrůznostrašných. Tam nás podržel Libor Gerčák, chytil 4 tutové góly. Potom už měla naše hra nějaké parametry, ale ten začátek si probereme, aby se to neopakovalo,“ upozorňoval na špatný rozjezd Semerád. Ten se po utkání nakonec usmíval, aby také ne. Jeho svěřenci mu dělají radost. Zaznamenali čtvré vítězství v řadě, což Berany  vyneslo na 4. místo tabulky Chance futsal ligy. V Brně Nejzbach  potvrdil velkou kvalitu. Mužstvo táhne za jeden provaz a bojuje i za nepříznivého stavu. Nechybí ani krásné góly. Ten Petra Vladyky stojí určitě za internetové zkouknutí. Potěšilo i nahrávačské umění Davida Nováka. Zbytečně nechrtil a dvakrát připravil Sklenářovi gól na zlatém podnose. To domácí byli notně zklamaní. Zápas si totiž představovali poněkud jinak. „Věděli jsme, že Mýto je v laufu. Nám se ale nedařilo v zakončení a bylo to z naší strany takové sterilní. Lavička Nejzbachu po celé utkání žila a hecovala se, což u nás chybělo. Navíc nám chyběl David Cupák a to víc než jsme čekali,“ uvedl Vojtěch Cupák.

 

Branky – 5. Šarközy, 27. Lerch -  11. 30. a 38. Sklenář, 21. Vladyka, 26. Michalec

 

Helas – Konečný -  Presl, V. Cupák, Šarközy, Lacko, Ovčačík, Outrata, Mužík, Lerch, Lidmila, Poul, Pavliš, Šperka, Widder.

 

Nejzbach – Gerčák – Šabata, Vladyka, Michalec, Jiráský, Kubát, Sklenář, Novák, Vodrážka, Vágner.

 

 

 Jaromír Štolba

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne