1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach čeká historicky první ligové utkání s Jeseníkem

Nejzbach čeká historicky první ligové utkání s Jeseníkem

V 11. kole zajíždíme do Ostravy, kde se utkáme s Jeseníkem. Jeseník letos poprvé okouší chuť 1.FUTSAL ligy. Momentálně se nachází na devátém místě s pěti body. Nejzbach se zatím drží na čtvrtém místě s osmnácti body.

 

 

Z kabiny Jeseníku : Jiří Gnida (předseda Gamaspolu) Páteční zápas bude velmi důležitý pro naši pohodu před odvetnou fází. Potřebujeme ho herně zvládnout o moc lépe než dvě předcházející utkání v Ostravě, která byla z našeho pohledu nejhorší v sezóně. V přípravě jsme na Nejzbachu vysoko prohráli, podobně jednoznačný průběh ale neočekávám. Netrápí nás žádné zdravotní komplikace, zásahy do sestavy budou vynucené pouze pracovními povinnostmi hráčů, což ovšem není nic, na co bychom nebyli zvyklí.

 

Z kabiny Nejzbachu : Jaroslav Kubát (hráč Nejzbachu) V pátek zajíždíme k nováčkovi soutěže, který hraje doma celkem dobře a dokázal tam potrápit například Slavii nebo Litoměřice. My jsme teď v naprosté pohodě a odhodláni zvítězit pojedeme i do Ostravy. Snad se všechno sejde, tak jak má a připíšeme si další důležité 3 body do tabulky, které by se nám před nacházejícím těžkým losem hodily. 

Utkání začíná ve 20:00. (odjezd autobusu je v 15:15) 

Rozhodčí : Matyš Jakub z Písku a Petr Zdeněk z Třebíče. Delegátem utkání je Vokulič Miroslav. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne