1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Beranům Ocel šmakovala náramně

Beranům Ocel šmakovala náramně

SKP Ocel Třinec – 1. FC Nejzbach V. Mýto 2:7 (0:3)

Už bylo na čase. Východočeši byli venku doposud plonkoví. Z palubovek soupeřů nepřivezli ani bod, ale kdo si počká, ten se dočká. Televizní utkání si Mýto užívalo plnými doušky. Parádní kombinace, krásné branky a skvělý Gerčák. Formu tedy Nejzbach načasoval mistrovsky, to se musí nechat. Na severu Moravy navázal na výkon proti Litoměřicím a oceláři nevěděli kudy kam. Pravda, příležitosti měli, pomohly i tyče, ale Gerčák v brance úřadoval. Zuby si vylámali dvakrát Opluštil, Buryán i podsaditý Samek. „ Třinec šance měl a mohl několikrát skórovat. Kdyby nám to tam dvakrát, třikrát spadlo, tak by zápas tak jednoznačný nebyl,“ uvedl Libor Gerčák. Ten se v Třinci prosadil gólově a přidal i asistenci. Navíc se mu podařil husarský kousek, když uklidil balón do závěsné sítě pod stropem, což místní pořadatelé kvitovali uznalými pohledy. Devastaci domácích načali Novák s Vladykou. Oba vymetli vingl Pechovi brány, a když s chutí hrající Jiráský přidal třetí zářez, hrálo se už výhradně dle not vysokomýtských. Partitury rozdávali po obrátce Sklenář, Jiráský, Gerčák a Štanglica. Třinec odpověděl góly Kantora a Opluštila, na víc se domácí nezmohli. Kanonýr Przyczko byl totálně vyčichlý a citelně chyběl i brankář Kreželok. Nejzbach začal moravskou misi vítězstvím. Hrál zodpovědně a sebevědomě, což je před nadcházejícími výjezdy do Ostravy (proti Jeseníku) a do Brna příjemným zjištěním.

 

Jaroslav Hudzieczek (Třinec)

Bohužel jsme dostali za 20 vteřin 2 góly, to se pak těžko dohání. Tohle nás trápí celou sezónu, nejsme schopni reagovat na nepříznivý vývoj. Dnes jsme se chtěli vytáhnout. Zápas byl v televizi, ale takhle jsme si to opravdu nepředstavovali. Mýto má nového trenéra i nečekané futsalové prvky. Prohráli jsme naprosto zaslouženě.

 

Branky – 29. Kantor, 39. Opluštil – 15. Vladyka, 18. a 24. Jiráský, 32. Gerčák, 33. Sklenář, 40. Štanglica

 

Třinec – Pecho – Blahut, Hudzieczek, Opluštil, Mikyska, Prcyczko, Samek, Baron, Buryan, Polášek, Kantor

 

Nejzbach – Gerčák – Sklenář, Štanglica, Michalec, Kubát, Novák, Jošt, Vladyka, J. Novotný, P. Novotný, Jiráský, Šabata, Koblasa, Jeníček. 

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne