1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Slušné vystoupení Mýta na palubovce mistra

Slušné vystoupení Mýta na palubovce mistra

Era – Pack Chrudim – 1. FC. Nejzbach V. Mýto 4:1 (2.0) Bez strachu z velkých zvířat a se vztyčenou hlavou, zhruba tak odehráli Berani mač, za který se rozhodně nemusí stydět. V Chrudimi byla k vidění nečekaně vyrovnaná partie.

Domácí byli sice často na míči, ale zakončení byla jedna velká bída. Ze šlamastyky je vytrhly až dalekonosné střely Doši a Koudelky, jinak vše pochytal Gerčák. Mýtský mág si vychutnal pokus Hrubého i super šanci Maxe. Pravda, dvakrát tam cinklo břevno, ale na to se už historie neptá. Po obrátce začali vystrkovat růžky i hosté, zvláštně příležtosti Šabaty a Kubáta spadaly do kolonky gólových. Udeřilo tak na druhé straně. David Drozd umně nastavil placírku a třetí zářez Era – Packu byl na světě. Tato laciná branka zdravě nakopla Michala Jiráského. Ten si ve 28. minutě vzal balón a po precizní individuální akci mazácky zavěsil. Radost měl převelikou, ale jelikož jsme národ silně nepřející, tak ůsměv v Jiráského tváři záhy vystřídala bolestná grimasa. Roman Mareš předvedl zákrok, který se zcela vymykal zdravému rozumu a střelec Nejzbachu mohl být rád, že se vše obešlo bez větší újmy na zdraví. Když emoce vyprchaly, sáhl Nejzbach ke hře bez brankáře. Ta však ke snížení skóre nevedla a naopak ho Doša svoji druhou brankou v zápase upravil na konečných 4:1.

 

Vítězslav Hrubý (Chrudim) – „Dnes to bylo hodně vyrovnané. Chyběli nám Rešetár se Slováčkem, což bylo citelnější oslabení, než jsme si mysleli. Navíc jsme nesehraní a Nejzbach hodně dobře bránil. Byl to spíš boj, než pohledný futsal. Jsem pořádně okopaný, ale zaplať pánbůh za výhru, byla důležitá.

 

Miroslav Semerád (Nejzbach) – Na Chrudim jsme se velice dobře připravili. Škoda těch dvou gólů z dálky, Libor to ale neviděl. Era – Pack těch šancí už moc neměl. Kluci perfektně plnili taktické pokyny a bylo vidět, že nechtějí zopakovat nářez, který jsme tu obdrželi v srpnu v přípravě. Mrzí mě osobně třetí inkasovaný gól. To bylo z ničeho, úplně zbytečná branka.

 

Branky – 11. a 40. Doša, 20. Koudelka, 26. David Drozd – 28. Jiráský

 

Chrudim – Litviněnko (31 Žďánský) – R. Mareš, M. Mareš, D. Drozd, P. Drozd, Koudelka, Rodek, Max, Hrubý, Sorokin, Doša.

 

Nejzbach – Gerčák – Vágner, Vladyka, Jiráský, Šabata, J. Novotný, P. Novotný, Novák, Kubát, Jeníček.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98147
Posledních 30 dnů: 241 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 2

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne