1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach vyhrál Superpohár

Nejzbach vyhrál Superpohár

Nejzbach vyhrál SUPERPOHÁR

V neděli 10. 3. Proběhl vůbec poprvé v Nejzbach aréně Superpohár mezi nejlepším týmem východní a západní části 2. futsal ligy. Do Vysokého Mýta dorazil Absolut Černý Dub. Jihočeský tým ovládl západní skupinu se ziskem 49 bodů z 22 zápasů, takže domácí čekal opravdu kvalitní soupeř.

Komentář

Do zápasu vstoupili lépe Jihočeši a zásluhou Jana Čermáka šli ve 3. minutě do vedení. Nejzbach ale nenechal nic náhodě a postupně se začal osmělovat. Velké šance měli Hrubý a Vojtíšek, ale skvělý brankář Sobolík jim skórovat nedovolil. Vytoužené vyrovnání přišlo po krásné individuální akci domácího kapitána Michala Jiráského. No, a za chvíli bylo v Nejzbach aréně ještě veseleji. V rozmezí tří minut se Nejzbach, zásluhou Marka Vojtíška a Vítězslava Hrubého, dostal dokonce do vedení 3:1. V čase 19:40 dostal ale Nejzbach “gól do šatny” a první poločas tak skončil 3:2 pro domácí.

Nejzbach nechtěl nechat nic náhodě a toužil po zisku svého prvního superpoháru. Ve 23. Minutě se po krásné přihrávce od Marka Vojtíška prosadil do prázdné branky opět kapitán Michal Jiráský. Ve 27. Minutě na něj navázal i Tomáš Hrnčíř a Nejzbach vedl už 5:2. Ve 30. minutě nádhernou střelou snížil hostující brankář Patrik Sobolík. Tříbrankový náskok vrátil Nejzbachu ve 37. minutě Lukáš Novotný. Absolutu se podařilo už jen snížit zásluhou Milana Staňka. Zápas skončil vítězstvím domácího Nejzbachu 6:3 a naši futsalisté si tak mohli naplno užít zasloužené ovace po zisku svého prvního Superpoháru!

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98110
Posledních 30 dnů: 255 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 9

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne