1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach je mistr

Nejzbach je mistr

Před sezónou by to nikdo netipoval, ale Nejzbach se i přesto stal mistrem 2. ligy Východ!

KOMENTÁŘ

V posledním kole došlo k malému východočeskému derby. Do Nejzbach arény přijelo Hlinsko. Začátek zápasu byl hodně nervózní, Nejzbachu šlo o hodně a tak se hlavně soustředil na obranu. Po celou dobu zápasu panovala ve Vysokém Mýtě bouřlivá atmosféra o kterou se staralo více než 400 fanoušků. Odměnou jim byla první branka Nejzbachu. V 8. minutě se díky důrazu na brankovišti prosadil Pavel Kuta. V 16. minutě na něj navázal krásnou individuální akcí domácí kapitán Michal Jiráský. Minutu před koncem prvního poločasu navíc zvýšil na 3:0 Jakub Gerčák a Nejzbach tak hájil pohodlné vedení.

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté a odměnou jim byla branka Davida Holce. O dvě minuty později ale vrátil domácímu týmu opět tříbrankový náskok Marek Vojtíšek. Nejkrásnější akci večera předvedli domácí ve 32. minutě když se po krásné kombinace do zcela prázdné branky prosadil Jakub Gerčák. Hosté už pouze snížili zásluhou Vojtěcha Klika. Nejzbach tak zvítězil 5:2 a mohla propuknout vítězná eufórie. 

V neděli 3. 3. nás čeká superfinále s Absolutem Černý Dub. 

OHLASY

Michal Jiráský (Nejzbach): Je to tam❗️Děkujeme nejlepším fanouškům v republice za návštěvu v počtu 420 lidi. Hlinsko bylo velice dobrým soupeřem a moc nechápu jejich postavení v tabulce. Myslím, že je pro všechny soupeře svátek, hrát před takovou diváckou kulisou.

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98110
Posledních 30 dnů: 255 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 9

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne