1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach veze důležité 3 body z Jeseníku

Nejzbach veze důležité 3 body z Jeseníku

Nejzbach veze důležité 3 body z Jeseníku

Futsalisté Nejzbachu vyrazili do Jeseníků ve zněčně obměněné sestavě. Kvůli absenci řady opor dostali šanci hned 4 junioři. 

KOMENTÁŘ

Domácí Jeseník vstoupil do utkání aktivně a hned v první minutě měl dvě slibné šance, které vychytal skvělý Gerčák. Obranu domácích zaměstnával nejvíce nejlepší střelech Nejzbachu Vítězslav Hrubý. Ke konci prvního poločasu se akce přelévaly z jedné strany na druhou, ale ani jednomu z týmů se skórovat nepodařilo. Ve 20. minutě dostal žlutou kartu vysokomýtský Dolníček a to bylo pro první půli všechno.

Úvod druhého poločasu se Nejzbachu hrubě nepovedl. V rozmezí čtyř minut dvakrát inkasoval a musel tak dohánět dvougólové manko. Paradoxně tyto dva góly Nejzbach nakoply a dopomohly mu k velkému obratu. Nejdříve se po dorážce ve 25. minutě prosadil Dolníček, na kterého navázal o 3 minuty později Jakub Gerčák. Na konci 30. minuty měl Nejzbach jedinečnou možnost otočit skóre. Vítězslav Hrubý zahrával penaltu, ale ani nadvakrát skvělého domácího brankáře nepřekonal. Nejzbach to ale naštěstí nemuselo mrzet. Ve 36. minutě otočil skóre Zachař a hned vzápětí na něj svou druhou brankou v zápase navázal Jakub Gerčák. 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto toto skóre už uhájil a ze hřiště nebezpečného soupeře si nakonec odvezl velmi cenou výhru 4:2.

OHLASY PO ZÁPASE

Petr Jeníček (Nejzbach): Do Jeseníku jsme jeli s touhou získat nějaký bod a se čtyřmi 17ti letými hráči v sestavě. Moc si vážíme předvedeného a týmového výkonu. Děkuji celému týmu za bojovnost. A především bych chtěl vyzdvihnout výkon všech mladíků.

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ

https://www.rajce.idnes.cz/bisradek/album/futsal-acko-gamaspol-jesenik-nejzbach-vm-2024-02-09?

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98110
Posledních 30 dnů: 255 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 9

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne