1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach uhájil domácí neporazitelnost

Nejzbach uhájil domácí neporazitelnost

Doma stále bez porážky

Do Vysokého Mýta dorazil v pátek 2. 2. nevyzpytatelný Vyškov a svedl s domácími vyrovnanou partii.

KOMENTÁŘ

Začátek zápasu byl nervózní z obou stran, převahu měly obrany na obou stranách. V 5. minutě se prosadil po krásné průnikové přihrávce vyškovský Vít Aujeský. O minutu později srovnal po nacvičeném signálu Vítezslav Hrubý. Od 10. minuty se hra začala přelévat z jedné strany na druhou. Na konci 13. minuty vrátil Vyškovu vedení Filip Ždánský. Během dvou minut se ale povedlo Nejzbachu nepříznivý výsledek otočit. Na 2:2 nejdříve srovnal opět Vítězslav Hrubý, a po výhozu domácího Gerčáka si smolně srazil míč do vlastní branky vyškovský Miroslav Tomaštík. Ale ani to nebylo pro první poločas vše. V čase 17:39 se uvolnil Miroslav Tomaštík, který stanovil poločasové skóre 3:3.

Do druhého poločasu vlétli domácí jako uragán. Po minutě hry se prosadil Jakub Gerčák a o minutu později dokonal svůj HATTRICK Vítězslav Hrubý. V čase 26:33 se podruhé v tomto poločase prosadil Jakub Gečák, který nechytelnou střelou překonal hostujícího Tesáčka. Jenže netrvalo to ani 20 vteřin a Vyškov přispěchal s rychlou odpovědí. Na 6:4 snížil Vít Aujeský.

Hra se začala přistřovat. Ve 29 minutě dostal za nevybíravý faul na polovině hřiště červenou kartu domácí Jaroslav Kubát. Hned vzápětí snížil Miroslav Tomaštík už na rozdíl jediného gólu. Ve 36. minutě mohl Nejzbach zvýšit své vedení díky desetimetrovému kopu. Jenomže Vítězslav Hrubý trefil pouze dobře stojícího Tesáčka. Mrzet ho to ale nemuselo. Nejzbach jednogólové vedení už nepustil a zaslouženě si připsal další 3 body do tabulky!

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto se tak udržel na prvním místě tabulky. V pátek 9. 2. se 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto představí na půdě Jeseníku. 

OHLASY PO UTKÁNÍ

Michal Jiráský, hráč Nejzbachu: Všechna čest soupeři z Vyškova. Ve Vysokém Mýtě se představil doposud nejlepší celek druhé ligy. Výhru bereme všema deseti. I když jsme odskočili na rozdíl třech gólů, zkomplikovali jsme si zbytek utkání a jsme rádi že tři body zůstaly ve Vysokém Mýtě

Odkaz na fotogalerii: https://www.rajce.idnes.cz/bisradek/album/futsal-acko-nejzbach-vm-vyskov-2024-02-02.

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98110
Posledních 30 dnů: 255 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 9

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne