1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Další domácí výhra Nejzbachu!

Další domácí výhra Nejzbachu!

Další domácí výhra Nejzbachu!

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto opět nezaváhal a v této sezóně si tak drží stále domácí neporazitelnost!

KOMENTÁŘ K ZÁPASU

Do Vysokého Mýta tentokrát dorazil nevyzpytatelný Baník Ostrava. Hostující celek opařil hned v 1. minutě domácí Kuta, který v přečíslení tři na jednoho chladnokrevně zakončil kombinaci do prázdné branky. V 9. minutě se po krásném autu prosadil Hrubý a Nejzbach tak vedl už 2:0. O 2 minuty později sice snížil ostravský Denis Nieslanik, poslední slovo měl ale zase Nejzbach, když se po krásné kombinaci prosadil Ondřej Dolníček. Do poločasové přestávky se tak šlo se skóre 3:1.

Druhý poločas začal stejně jako skončil ten první a to tlakem domácího Nejzbachu. Na 4:1 zvýšil ve 27. minutě svým druhým gólem v utkání Vítězslav Hrubý. Gólové hody pokračovaly dál. Na konci 29. minuty snížil ostravský Marek Volný, o minutu později si vzal Nejzbacht řígolový náskok zpět zásluhou Michala Jiráského. Zápas začal být hodně vyhecovaný, což nakonec odnesl právě Michal Jiráský, který byl po dvou žlutých kartách nakonec vyloučen. Střelou z desítky následně snížil Nikolas Derík, ale poslední slovo měl opět Nejzbach, když v čase 32:52 uzavřel gólový součet opět Pavel Kuta. 

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto tak opět zvítězil, posunul se již na 2. místo tabulky s pouhou tříbodovou ztrátou na vedoucí Hodonín. Další zápas sehrají Vysokomýtští v neděli 28. 1. na půdě předposledního Helasu Brno B. 

OHLASY PO ZÁPASE: 

Tomáš Hrnčíř, hráč Nejzbachu: Povedený vstup do utkání nám pomohl k výhře nad Baníkem. V závěrečných minutách nedokázaly hosté proměnit tlak ve více branek, a tak všechny body zůstaly ve Vysokém Mýtě. Diváci mohli vidět atraktivní utkání se spoustou šancí na obou stranách. Děkujeme všem za skvělou atmosféru a podporu, která nás dovedla k zaslouženému vítězství.

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU:

https://www.rajce.idnes.cz/bisradek/album/futsal-acko-nejzbach-vm-banik-ostrava-2024-01-19?

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98165
Posledních 30 dnů: 223 | Posledních 7 dnů: 55 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne