1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach veze 3 body z Hodonína!

Nejzbach veze 3 body z Hodonína!

Nejzbachu se podařilo vzít lídrovy všechny 3 body!

Nejzbachu se podařilo vzít lídrovy všechny 3 body!

OHLASY PŘED ZÁPASEM:
Petr Jeníček, hráč Nejzbachu: Do Hodonína jedeme v oslabené sestavě, ale s touhou vzít si zpět nějaký ten bod, který jsme Hodonínu darovali v domácím prostředí.

KOMENTÁŘ K ZÁPASU:
Futsalisté Nejzbachu sice nepřijeli v plné sestavě, o to větší bylo ale jejich odhodlání. Hned od samého začátku přebrali otěže a odměnou jim byl brzý gól. Ve 3. minutě sice Kubát nastřelil tyč, ale díky šťastnému odrazu si vlastní gól vstřelil domácí Buršík. V průběhu první pětiminutovky navýšil skóre ještě Hrubý a domácí tak museli dotahovat dvougólové manko. Snížení přišlo na začátku 15. minuty, kdy se po pěkné přihrávce prosadil hodonínský Čech. Do poločasové přestávky se tak šlo za stavu 2:1 pro Nejzbach.

Ve druhém poločase rozjel Nejzbach gólový kolotoč a během 10ti minut 3x udeřil. Nejdříve se po křižné přihrávce prosadil Kubát a poté Vysokomýtští 2x využili soupeřovu powerplay. Nejdřív se prosadila vysokomýtská brankářská legenda Libor Gerčák a poté znovu Kubát. Hodonínu se v poslední půlminutce podařilo pouze korigovat na konečných 5:2 pro Nejzbach. 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto je tak v této sezóně první tým, který si veze z Hodonína body! 

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne