1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach veze 3 body z Havlíčkova Brodu!

Nejzbach veze 3 body z Havlíčkova Brodu!

Nejzbach veze 3 body z Havlíčkova Brodu!

Nejzbach přivezl všechny body z Havlíčkova Brodu.

Do Havlíčkova Brodu přijel Nejzbach v silné sestavě a bylo to znát. Z venkovního hřiště si letos poprvé odváží všechny 3 body za vítězství 3:1. 

KOMENTÁŘ

Od úvodního hvizdu jsme sledovali velmi pohledný futsal. Nejzbach se dostal v první půli do dvoubrankového vedení zásluhou Kubáta a Šedy. Domácí Votoupal sice snížil, ale to byla poslední gólová šance, kterou jsme mohli v prvním poločase vidět. Domácí se tlačili za vyrovnáním, ale v branku Nejzbachu zavřel skvěle chytající Špinar. Do poločasové přestávky se tak šlo se skóre 2:1 pro hostující Nejzbach.

Ve druhé půli se obrázek hry příliš nezměnil. Nejzbach poctivě bránil a počínal si velmi zkušeně. V čase 22:22 přidal třetí pojišťující gól Michal Jiráský a vysokomýtští si tak poprvé v letošní sezóně odvezli z venkovního hřiště všechny 3 body. Po šesti odehraných zápasech patří Nejzbachu v neúplné tabulce zatím 3. místo se čtyřbodovou ztrátou na Hodonín. 

OHLASY 

Jaroslav Kubát (Nejzbach): Za dnešek bych chtěl vyzvednout výkony mladíků, kteří ukázali, že jejich výkonnost roste každým zápasem. K soupeři bych chtěl říct, že jsem moc rád jak to kluci v Havlíčkově Brodě vzali a oživili tuhle futsalovou baštu a věřím, že se jednou Havlíčkův Brod vrátí do první ligy.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne