1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Drtivá výhra Nejzbachu!

Drtivá výhra Nejzbachu!

Drtivá výhra Nejzbachu!

Nejzbach bodoval doma i ve třetím zápase!

Do Vysokého Mýta dorazil soupeř až z Jeseníku. Ve velmi atraktivním zápase zvítězil Nejzbach přesvědčivě 10:4. 

KOMENTÁŘ

Zápas byl od samého začátku jasně v režii domácího celku. Už na začátku 3. minuty se prosadil Michal Jiráský. Hosté sice o pár minut později vyrovnali, ale Nejzbach se v první půli prosadil ještě dvakrát, zásluhou Hrubého a Dolníčka, a do kabin se šlo nakonec za stavu 4:2 pro domácí.

Ve druhé půli se strhla gólová smršť. Hned na samém začátku neudržel nervy na uzdě hostující hráč David Macura a dostal červenou kartu. Ve 30. minutě se už potřetí v zápase prosadil Vítězslav Hrubý a připsal si tak první letošní Hattrick. O pár minut později ho napodobil i Doníček a diváci v Nejzbach aréně tak mohli během jednoho zápasu vidět už druhý Hattrick. Hned vzápětí se již počtvrté prosadil Vítězslav Hrubý a po něm ještě Lukáš Novotný. Za hosty v poslední minutě už jen snížil Filip Jati. Konečné skóre se tak zastavilo až na čísle 10:4. 

OHLASY PO UTKÁNÍ

Ondřej Dolníček (Nejzbach) : "Dnešní utkání přineslo gólové hody našeho týmu. Ze začátku zápasu jsme měli spoustu šancí, které dokázal hostující gólman vychytat. Ke konci prvního poločasu nám to tam začalo padat a hned se hra zvedla. Díky skvělé podpoře diváků a týmovému výkonu jsme dokazali zápas dotáhnout do vítězného konce."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne