1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Druhá venkovní porážka Nejzbachu.

Druhá venkovní porážka Nejzbachu.

Druhá venkovní porážka Nejzbachu!

Nejzbach prohrál vyrovnaný zápas ve Vyškově!

Ani ve druhém venkovním zápase sezóny Nejzbach neuspěl. Na hřišti Vyškova padl 4:2.

KOMENTÁŘ

Nejzbach přijel i ke druhému venkovnímu zápasu v nekompletní omlazené sestavě a na projevu hry to bylo znát už od prvních minut. Začátek zápasu byl vyrovnaný z obou stran. Po pěkné kompinaci se v 7. minutě prosadil hráč domácího Vyškova Milan Ševčík. Šlo o jediný gól v prvním poločase a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí tým.
Ve druhé půli Nejzbach zabral a odměnou mu byly 2 góly, o které se postarali v rozmezí sedmi munut Kubát a Hrubý. Nejzbach poctivě bránil a když už Moravané vystřelili, jejich pokus zmařil skvělý Gerčák. Posledních 8 minut však patřilo domácímů týmu. Nejdříve se dvakrát prosadil Bárta a při risku bez brankáře zpečetil 15 vteřin před koncem výhru domácích Aujeský. Nejzbach tak ani napodruhé v letošní sezóně neuspěl na hřišti soupeře.

OHLASY PO UTKÁNÍ

Jaroslav Kubát (hráč 1.FC Nejzbach): "Utkání nevalné úrovně z obou stran oko futsalového diváka nepotěšilo. Hlavní příčinou je z mého pohledu “ideální” večerní a sobotní termín. Každopádně domácí si výhru určitě zasloužili. Nám nezbývá nic jiného, než pogratulovat soupeři a mít radost z toho, že nastoupili mladí kluci, kteří ukázali, že se nebojí hrát. My už se všichni těšíme, že skončily velké fotbaly a konečně se budeme scházet v kompletním složení."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne