1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

První domácí výhra Nejzbachu!

První domácí výhra Nejzbachu!

První domácí výhra Nejzbachu!

Nejzbach bere první 3 body v letošní sezóně!

Ve druhém domácím zápase 2. futsal ligy východ vyzval domácí tým 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto mužtsvo Helasu Brno B. 

KOMENTÁŘ

Nejzbach vstupoval do zápasu s vědomím, že musí pořádně zabrat. Ze dvou zápasů měl na kontě totiž jediný bod a potřeboval tak doma naplno bodovat. Díky aktivní hře začali domácí od samého úvodu kontrolovat hru a ve 14. minutě to bylo už 4:0 pro Nejzbach. Hostující tým se do šancí příliš nedostával a když už ano, tak dvakrát zasáhl fantastickým zákrogem Libor Gerčák. Do poločasové přestávky se šlo s jednoznačným skóre 5:1.
Ve druhé půli se hra vyrovnala, Helas několikrát vyzkoušel hru bez brankáře, ale nebyl příliš úspěšný. Nejlepším hráčem zápasu byl navrátilec do domácí sestavy Lukáš Mach, který zaznamenal dokonce čtyři branky. Zápas skončil přesvědčivou výhrou domácího celku 8:4.

OHLASY PO UTKÁNÍ

Lukáš Mach (Nejzbach): "Zápas byl od začátku v naší režii. Škoda zbytečně obdržených branek. Jsem rád, že jsem se mohl vrátit do týmu a pomocí čtyřmi brankami k vítězství. Ve čtyřce s Petrem Jeníčkem nám to vždy šlo. Moc děkuji vyprodané Nejzbach Aréně."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98139
Posledních 30 dnů: 253 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne