1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

První domácí zápas

První domácí zápas

První domácí zápas

V rámci 2. kola druhé futsal ligy východ přivítal 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto na domácí půdě FC Tango Hodonín. Hosté přijeli nabuzení první výhrou, naopak pro Nejzbach šlo terprve o první utkání ve druhé lize a počáteční nervozita a nesehranost byla znát. Zápas skončil nerozhodně 5:5. 

KOMENTÁŘ

Hned svoji první větší šanci hosté z Hodonína využili a šli do vedení 1:0. Nejzbach ale postupně začal přebírat iniciativu a zanedlouho už vedl 3:1. Po této kvalitní pasáži ale domácí polevili a do konce poločasu se povedlo Tangu dokonce skóre otočit a do poločasové přestávky se šlo za stavu 3:4. 

Ve druhé půli jsme už sledovali vyrovnanou partii. Nejdříve domácí srovnali na 4:4. Poté se už podruhé prosadil útočník hostů Nikola Absolon a až do konce zápasu musel Nejzbach dotahovat jednogólovou ztrátu. To se povedlo 40 sekund před koncem, a v poslední akci zápasu mohli Vysokomýtší dokonce urvat zápas na svou stranu, ale fantastický zákrok soupeřova brankáře určil konečné skóre 5:5. 

 

OHLASY PO UTKÁNÍ

Michal Jiráský (Nejzbach): „Nevyzpytatelný zápas s Hodonínem skončil remízou. Bohužel sestavu ovlivnilo dost zranění a to, že se nám nepodařilo dotáhnout všechny přestupy. Zápas měl ligové parametry a bod je zasloužený pro obě strany.

Jiří Štěrba (Hodonín): „V Mýtě jsme jednoznačně ztratili dva body. Domácí byli nebezpeční hlavně v prvním poločase, kdy se dostali do vedení 3:1. To však v závěru úvodního dějství neudrželi. Druhá půle byla jasně v naší režii, paradoxně jsme ji však prohráli 1:2. Důvodem byl především vynikající výkon domácí legendy Gerčáka v brance, který se zasloužil o konečnou remízu.

Nikola Absolon, střelec 2 branek (Hodonín): „Už od kluků jsem zjistil, že to bude hodně kontaktní futsal, menší hala než máme u nás v Hodoníně. Ze začátku se zápas nevyvíjel dle našich představ, dostali jsme zbytečné góly, které pramenily z našich chyb. Po pár minutách se nám podařilo dostat se do zápasu a do konce poločasu jsme otočili zápas ze stavu 1:3 na 4:3. Druhý poločas byl z naší strany lepší. Soupeře jsme tlačili, ale díky skvělému soupeřovu brankáři se nám nepodařilo skórovat. Ke konci zápasu jsme hráli powerplay. Bohužel jsme 40 sekund před koncem inkasovali gol na 5:5. Zápas hodnotím kladně. Pro mě to byla velice dobrá zkušenost. Jsem rád za 2 goly, které mi kluci připravili.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98120
Posledních 30 dnů: 245 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 4

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne