1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Chrudim jednoznačně ovládla derby

Chrudim jednoznačně ovládla derby

V rámci 19. kola jsme na domácí palubovce přivítali ve východočeském derby FK Chrudim, která potvrdila svou kvalitu a v Mýtě jednoznačně zvítězila 16:4.

KOMENTÁŘ 

Nejzbach do utkání šel s cílem co nejvíce Chrudimi znepříjemntit hru. Od úvodu utkání se ale hrálo pouze na jednu branku, a to Nejzbachu. Chrudim udeřila již v první minutě, poté se Nejzbach držel, ale od sedmé minuty Chrudim zvýšila své tempo a střeleckou aktivitu a bylo to znát, vysokomýtští nestíhali z toho pramenili chyby, které Chrudim trestala a na konci poločasu svételné tabuly svítilo skóre 2:8.

Do druhého poločasu vstoupila Chrudim stejně, jak skončila ten první a to nekompromisním proměňování svých šancí, především Capinha, který v utkání do sítě Nejzbachu nasázel rovnou sedm branek. Na hráčích Chrudimi byla vidět chuť dát co nejvíce branek, protože s Plzní bojuje o první místo a s největší pravděpodobností rozhodne právě skóre, které vysokomýtští Chrudimi pokazili čtyřmi vstřelenými brankami, což hosty může mrzet, především branky, které padali do odkryté sítě hostů přes celé hřiště. 

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Petr Svoboda (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "Do utkání jsme šli s cílem odehrát ho se ctí a dát šanci mladým hráčům z U17, aby nasáli atmosféru 1. Futsal ligy. Chrudim potvrdila svoji kvalitu a zaslouženě vyhrála vysokým rozdílem. Jedna z pozitivních věcí je, že se proti nám neprosadil Jarda Kubát. Pro nás začíná v příštím týdnu klíčová část sezony v boji o záchranu."

Felipe Conde (FK Chrudim): „Odehráli jsme velmi dobré utkání, dařilo se nám především v útočné fázi. Trochu mě mrzí čtyři inkasované góly. Soupeře jsme v derby jasně přehráli a přesto, že Nejzbach doma dokáže hrát s týmy vyrovnané zápasy, my vyhráli jednoznačným způsobem.”

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne