1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Každý ví že nerad prohrávám, říká Vítězslav Hrubý

Každý ví že nerad prohrávám, říká Vítězslav Hrubý

Informace která se k vám mohla v minulých dvou týdnech dostat, a my vám ji právě teď potvrzujeme Vítězslav Hrubý se připojil k mládeži Nejzbachu, jako trenér, a tak tu pro vás s bývalým hráčem Nejzbachu a současným trenérem máme rozhovor.

Jak vůbec probíhal tvůj příchod k mládeži Nejzbachu?

Můj příchod byl víceméně domluvený ze dne na den. Domluvili jsem se s jedním z trenérů mládeže Peťou Svobodou, že bych jim do konce sezony vypomohl s trénováním.

Jaké to bylo poprvé přijít do kabiny, kde si vlastně působil v minulosti, jako hráč vzpomněl sis na své hráčské angažmá v Nejzbachu?

Byl to příjemný pocit jít do kabiny a pak na palubovku, ta na mě hnedka dýchla, a ta atmosféra, která byla vždy při zápasech výborná.

Co jsi po svém příchodu říkal klukům, a jak na tebe tým působil?

První trénink jsem si zvykal koukal jsem na kluky občas jsem jim něco poradil, ale hlavně jsem řekl, že nemám rád když někdo nemaká a fláká se, takže jako první věc co jsem po nich chtěl vidět bylo nasazení a musím říct, že se nikdo neflákal a snažili se plnit to co jsem chtěl. Trochu jsme bojovali v tom, jak kluky naučit bránit jako tým a ne, jako jednotlivce futsal není o tom, že budou dva bránit a dva jim fandit. Je to týmový sport a tam cela čtyřka musí táhnout za jeden provaz a za dva týdny co jsem u týmu musím říct a kluky pochválit, že si to vážně vzali k srdci. První turnaj jsme uhráli sedm bodů když jsme v posledním zápase uhráli bod se silnou Chrudimí a v tomhle zapase jsem viděl na klukách tu touhu táhnout za jeden provaz samozřejmě tomu dopomohli i fanoušci, kteří byli neskuteční a vzpomněl jsem si na časy kdy to tu vřelo při zápasech áčka. Další turnaj se nám povedlo udělat šest bodů a tam si myslím byl vidět ještě větší posun než u prvního turnaje kluci se snaží vnímat, to co jim poradíme s trenérama a ta radost po zápasech je to z čeho mám obrovskou radost.

S jakými cíli a ambicemi jsi do tohoto angažmá šel?

Cíl byl pomoct klukům naučit je nějaký nový věci, aby je to bavilo a taky dostat do nich tu touhu vyhrávat, protože kdo mě zná tak ví že nerad prohrávám ať už jako hráč nebo teď jako ten co se snaží trénovat.

Co říkáš na dosavadní výsledky?

S výsledky pokud se bavíme o kategorii U17 jsem zatím spokojený když budu hodnotit zápasy co jsem zatím u týmu, tak z pěti zápasu máme čtyři výhry a jednu remízu, což je super, ale pokud se nepřipravíme na poslední dva zápasy, které chceme zvládnout budou nám tyhle zápasy k ničemu. Musíme jít zapas od zápasu.

Jak vidíš aktuální šance sedmnáctky do posledního turnaje?

Vidim to tak že pokud k tomu přistoupíme stejně k posledním dvoum zápasům a budeme hrát, jako jsme hráli do teď a ještě trochu přidáme, tak věřím. že jsou šance i na Final Four, i když na začátku by nás to asi nikdo netipoval, ale byla by to pěkná pohádka.

Je podle tebe v mládeži Nejzbachu někdo s perspektivou prosadit se v áčku?

Perspektiva u kluků je a jsou tu hráči co mají na to v budoucnu hrát za áčko, ale musí na sobě neustále pracovat a hlavně trénovat.

Chtěl bys závěrem vzkázat něco fanouškům Nejzbachu?

Chtěl bych poprosit, aby jste si udělali v sobotu čas a přišli kluky podpořit za sebe můžu slíbit, že tam nechají vše a porvou se o co nejlepší výsledek a třeba na konci i s tou třešničkou na dortu v podobě postupu, ale k tomu potřebuji i vás fanoušky, rodiče, kamarády, kamarádky a každého dalšího, který přeje klukům velký úspěch.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne