1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

První remíza v sezóně pro Nejzbach

První remíza v sezóně pro Nejzbach

Nejzbach ve 14. kole 1. Futsal ligy přivítal na domácí palubovce FTZS Liberec. Vysokomýtští po většinu utkání drželi vedení, nakonec utkání skončilo remízou 4:4.

Branky a nahrávky: 1. Janoušek (Formáček), 2. Mates (Rajnoch), 32. Stránský (Janoušek), 39. Formaček (Novotný) – 13. Novotný (M. Bína), 31. M. Bína (Jelínek), 34. M. Bína (Jelínek), 38. Žoček (Jelínek).. Rozhodči: Mollinger, Lafek - Vaněk Diváci: 312. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2, 3:4, 4:4.

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar) – Mach, Jiráský, Rajnoch, Vojtíšek, Ráliš, Palatka, Novotný, Mates, Formáček, Janoušek, Stránský, Kučera.

FTZS Liberec: Vogt (Dlask) – Knejzlík, Novotný, Žampa, Jelínek, Benek, Bína M, Bína P, Kazda, Žoček, Bialek.

KOMENTÁŘ 

Nejzbach do tohoto utkání vstoupil skvěle, když v první minutě Jiří Janoušek dostal Nejzbach do vedení - 1:0. Hned na to nováček v sestavě Ondřej Mates zvyšoval vedení - 2:0. Liberec v úvodu nestíhal a Nejzbach klidně mohl po střelách Rajnocha a Stránského zvýšit vedení. Jenže Liberec se dostal do tempa a třinácté minutě snížil na rozdíl jediné branky Vojtěch Novotný - 2:1. To bylo v prvním poločase vše. 

Ve druhém poločase diktoval tempo spíše soupeř z Liberce a v jednatřicáté minutě vyrovnával za hosty Marek Bína - 2:2. Vysokomýtší se ale oklepali a ve dvaatřicáté minutě dorazil míč za záda Vogta Josef Stránský - 3:2. Hosté ve čtyřiatřicáté minutě znovu vyrovnali a to Marek Bína znovu - 3:3. A Liberec byl při chuti a Gerčák musel být v pozoru. Ve osmatřicáté minutě přišel naprostý šok po brance Jakuba Žočka a Liberec se dostal do vedení - 3:4. Nejzbach se ale dokázal oklepat, když při hře bez brankáře dokázal vyrovnat po brance Davida Formáčka a získat další důležitý bod v cestě za záchronou - 4:4.

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Michal Jiráský (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "Zápas, který jsme měli zvládnout, jsme bohužel nezvládli. Po většinu utkání jsme vedli, bohužel jsme nedokázali výsledek udržet a nakonec jsme uhráli aspoň remízu, která pro nás nic moc neřeší."

Karel Vrabec (FTZS Liberec): "Po hodně špatném začátku, kdy jsme dostali dva góly, nám chvilku trvalo, než jsme se z toho oklepali, ale pak jsme to byli my, kdo určoval tempo hry. Po krásných brankách jsme vždy srovnali a dokonce se dostali do vedení, ale minutu před koncem Nejzbach srovnal. Pro nás to je už taková třetí bolestivá remíza a dnes ztráta dvou bodů.”

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98096
Posledních 30 dnů: 297 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne