1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

KANONÁDU SLAVISTICKÉHO SNAJPERA BERANI NEUSTÁLI

KANONÁDU SLAVISTICKÉHO SNAJPERA BERANI NEUSTÁLI

SK Slavia Praha - 1. FC. Nejzbach V. Mýto 5:1 (2:1) „No, dneska mu to sedlo,“ vysekl poklonu střelci Vojtěchu Turkovi sportovní ředitel Nejzbachu Roman Páral a dodal: „naposledy nám dal 5 branek v jednom utkání Míra Semerád, ještě v dresu Mladé Boleslavi,“ připoměl famózní výkon současného trenéra beranů.

Ten v Edenu chyběl. Tým vedl asistent Jiří Michalec, což vyvolalo v očích delegáta mírné zděšení. „Pánové, bude klid a žádné vulgarismy,“ prohodil směrem k hostující lavičce. Jeho obavy však rázně rozptýlil kustod Štefan Gajdošík. „Můžete být v klidu pane delegáte, Jirka Michalec je v pohodě a já beru prášky.“ A jak řekl, tak bylo. Nervy tentokrát nebyly na místě. Hosté nehráli špatně, ale umělecký výkon jim kazily strašidelné hrubice. Ty s kamennou tváří trestal muž večera Vojtěch Turek. Na co sáhl, tam to spadlo a mladý Slovák v sešívaném monduru zářil nadšením. „Byla to paráda, řekl bych nejlepší utkání v kariéře. Pravda, většinou to byly dorážky z bezprostřední blízkosti, ale i to se dá nedat. Velkou poklonu posílám spoluhráčům. Ti mi to vždy parádně připravili. Máme nového trenéra a snažíme se hrát moderní běhavý futsal a ten dnes na Nejzbach platil,“ usmíval se Turek. Ten se svými kumpány rázně utnul myšlenky hostí na dobrý výsledek po úvodních 20 minutách „První půle byla docela dobrá, škoda ale těch chyb. První branku beru na sebe, to jsem nevyřešil dobře.“

„Po poločase jsme chtěli Slavii zatlačit, ale oni hráli opravdu dobře. A nám se nepodařilo navázat na střelecké hody proti Helasu,“ uvedl David Novák.

Domácí brali body po zásluze, což potvrdil i Libor Gerčák „Slavia dnes měla každou čtyřku lepší, teda kromě gólmana,“ uculoval se vysokomýtský brankař.

 

Branky – 8., 17., 33., 35. a 38. Turek – 11. Novotný P.

 

Slavia – Kubíček – Brychta, Směřička. Novotný, Turek, Sedláček, Arsovski, Lištván, Homola,          Míča, Hrdina, Hájek, Žežulka.

 

Nejzbach – Gerčák -  Jeníček, Michalec, Kubát, Vágner, Novák, Vladyka, Novotný, Jiráský, Šabata, Koblasa.

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98096
Posledních 30 dnů: 297 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne