1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Shrnutí výsledků Nejzbachu v minulém týdnu

Shrnutí výsledků Nejzbachu v minulém týdnu

Nejzbach minulý týden dohromady odehrál pět utkání z toho třikrát remizoval a dvakrát utrpěl porážku, ta nejhořčejší přišla v pátek, když A-tým prohrál po velmi špatném výkonu v Mělníku.

A-TÝM

SK Olympik Mělník - 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto 5:1 (2:0)

V tomto utkání Nejzbach v pátek zajížděl na palubovku do Mělníka s nadějí, že získa první letošní body jenže výkon, který vysokomýtští předvedli se nedá přiliš komentovat, takto se o ligovou příslušnost nebojuje. Jediný střelcem Nejzbachu v tomto utkání byl David Formáček u této branky si připsal asistenci Libor Gerčák. Na konci utkání přišla pro hráče Nejzbachu ztráta do dalších bojů. když ve 40. minutě obdržel červenou kartu Marek Rajnoch, který tak nejdůležitější zápas Nejzbachu v letošní sezóně vynechá. 

OHLASY PO UTKÁNÍ:

Pavel Šuba (hráč Olympiku): "Zápas s Vysokým Mýtem jsme zvládli na výbornou, ač jsme první půli nehráli úplně v tom tempu, ve kterém jsme chtěli. Ve druhém poločase jsme přidali další branky a zápas kontrolovali až do konce. Dnes pro nás byl zisk tří bodů povinností a jsme rádi, že se tak stalo."

Petr Svoboda (PR manažer Nejzbachu): "Do Mělníka jsme jeli s cílem urvat první letošní body, jenže to, co jsme předvedli, nemá ani cenu komentovat, takto se o záchranu v lize nebojuje, což by si každý měl uvědomit. Mělník si k vítězství došel v tréninkovém tempu a soupeři gratulujeme k výhře."

U19 

SK Slavia Praha - 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto 2:2 (2:0)

AC Sparta Praha - 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto 2:2 (0:0)

Pro devatenáctku Nejzbachu to byl již druhý turnaj v této sezóně a i po tomto si může řict, že zatím neprohrála, ale i na první vítězství čeká dál. Obrat o body pražskou Slavii a Spartu je určitě úspěch, ale k průběhu obou zápasů, to vypadá jako ztráta. Především v utkání se Spartou, když už se Nejzbach dostal do vedení 2-0 najednou přestal hrát svůj futsal a Sparta se začala čím dál víc dostávat do šancí a vytěžila z toho dvě branky. Už v příštím turnaji v neděli čeká vysokomýtské největší prověrka, a to Rapid Ústí nad Labem, který mají v kádru několik hráčů například bratry Zápotocké. 

 U17

SK Slavia Praha - 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto 2:2 (1:1)

AC Sparta Praha - 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto 5:4 (2:1)

Sedmnáctka Nejzbachu stejně, jako devatenáctka i nadále čeká na první vítězství. V každém turnaji si zatím připsalo jednu remízu a jednu porážku, obě porážky má ale proti favoritům soutěže, kteří mají za cíl Final-four (Liberec a Sparta). V příštím turnaji ve Spořicích u Chomutova mají vysokomýtští jednoznačný cíl, a to získat první tři body.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98057
Posledních 30 dnů: 326 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne