1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

PREVIEW: V prvním domácím utkání přivítáme Perštejn

PREVIEW: V prvním domácím utkání přivítáme Perštejn

Nejzbach čeká v prvním domácím utkání letošní sezóny TJ Spartak Perštejn, který v prvním kole obral o body pražskou Slavii.

Stojí za připomenutí 

  • Nejzbach se s týmem z Perštejna potká poprvé v historii. 

  • V kádru Perštejna najdeme známé tváře, jako Davida Černého, Michala Beleje nebo Daniela Klímu. 

  • Oba týmy před sezónou vyhlásily, jako hlavní cíl záchranu. 

Z kabiny Nejzbachu

V kabině Nejzbachu panovalo po prvním utkání letošní sezóny velké zklamání, protože i přes to že Nejzbach do Ústí zajížděl v oslabené sestavě, tak v zápase klidně mohl bodovat. Nejzbach do utkání s Perštejnem vstoupí s jednoznačným cílem, a tím je na domácí palubovce bodovat a připsat si první body do tabulky. Celý tým se i nadále může spolehnout na brankářskou jedničku a kapitána Libora Gerčáka. 

"V pátek nás čeká čeká první domácí utkání ligové sezóny. Na domácím hřišti přivítáme Perštejn, který má ve svých řadách spoustu reprezentantů a kvalitních hráčů. Doufám, že ukážeme všem týmům, že z Mýta se budou vozit body jen velmi těžko a vyhrajeme. Věřím, že si diváci najdou cestu do haly a poženou nás za vítězstvím," řekl před utkáním Michal Jiráský, kterého čeká první zápas po svém zranění. 

Aktuálně v soupeře

Spartak Perštejn oproti Nejzbachu prožíval povedený start do soutěže, protože na úvod obral o body pražskou Slavii, když remizoval 5:5. V utkání řádil především reprezentační hráč Daniel Klíma, který vstřelil hattrick a hráči Nejzbachu si na něho budou muset dát velký pozor. V kádru Perštejna najdeme i zahraniční tváře, za zmínku rozhodně stoji Caio, který v minulé sezóně působil ve druhé lize v Krupce a letos by měl být ozdobou 1. Futsal ligy. David Filinger, předseda Spartaku před sezónou sice vyhlásil, jako hlavní cíl záchranu, ale Perštejn by se měl podle skladby kádru pohybovat v horní polovině tabulky. 

"V Mýtě očekávám velmi těžké utkání, ve své specifické hale jsou silní, určitě bude výborná atmosféra. Musíme dát do zápasu všechno a bajovat stejně jako se Slavii. Pokud se nám to podaří, věřím v body," prohlásilpřed utkáním hráč Perštejna Jiří Novák. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98096
Posledních 30 dnů: 297 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne