1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

PREVIEW: Prvním soupeřem je Ústí nad Labem

PREVIEW: Prvním soupeřem je Ústí nad Labem

Dlouhé čekání končí, nový ročník 1. Futsal ligy odstartoval již tento pátek. Futsalisté Nejzbachu do něj vstoupí na palubovce Ústí nad Labem. Hraje se v neděli 28. srpna v 19:30.

Stojí za připomenutí 

  • Nejzbach do sezóny vstupuje, jako staronový nováček, který má jako jednoznačný cíl záchranu. 

  • Ústí nad Labem před sezónou značně obměnilo soupisku, když v týmu skončili zahraniční hráči z Brazílie.

  • V brance Nejzbachu nastoupí Libor Gerčák a kdyby naskočil za Ústí hrající trenér Martin Dlouhý, potkají se velké legendy na palubovce. 

Z kabiny Nejzbachu

Celá kabina Nejzbachu se již na první zápas hodně těší a všichni na první zápas pojedou odhodláni odvézt body. Kádr Nejzbachu se před letošní sezónou příliš nezměnil, ale vedení klubu se povedlo do týmu přivést Davida Formáčka, Josefa Stránského a Viktora Demjenčuka. Vedení klubu, před letošní sezónou dalo jednoznačný cíl, a tím je záchrana a etablování se zpět na nejvyšší soutěž. 

„V prvním zápase letošní sezony zajíždíme na palubovku Ústí. Na úvod nás nečeká vůbec lehký soupeř. Pro spoustu kluků to navíc bude seznámení s nejvyšší soutěží. Věřím, že odjedeme v plné sestavě a nějaký ten bod si odvezeme zpět do Mýta," řekl před zápasem Michal Jiráský, který se vrací po vážném zranění zpět do sestavy. 

Aktuálně od soupeře

Rapid do sezóny vstupuje se stejným cílem, jako Nejzbach a tím je záchrana v 1. Futsal lize. V Ústí nad Labem budou v letošní sezóně sázet na hráče juniorského věku doplněné o zkušené hráče. Tým Marina Dlouhého, před letošní sezónou opustili tři zahraniční hráči z Brazílie a Martin Macháček s Petrem Výborným, kteří společně zamířili do České Lípy. Do týmu se naopak vrátil zpět Tomáš Vobořil z Liberce, na kterého budou v Ústí velmi spoléhat. 

„V neděli začíná pro Rapid třetí sezóna v řadě mezi českou futsalovou elitou. Do sezony vstupujeme s pokorou, ale také s odhodláním zvrátit některé předsezónní prognózy a posunout se jako klub o krok vpřed. Na zápas s Vysokým Mýtem se těšíme a uděláme maximum pro to, abychom uspěli," vzkázal před úvodním zápasem předa Matěj Čapek 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98165
Posledních 30 dnů: 223 | Posledních 7 dnů: 55 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne