1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nerad prohrávám a jsem bojovný typ, říká David Formáček

Nerad prohrávám a jsem bojovný typ, říká David Formáček

Novou posilou Nejzbachu se před letošní sezónou stal David Formáček. V posledních letech působil především ve druhé lize v Chotěboři, kde si udělal výborné jméno a na konci loňské sezóny si svými výkony, řekl o místo v Chrudimi.

Vítej v Nejzbachu, jak se vlastně zrodil tvůj přestup?

Tak můj přestup se zrodil tak, že už minulou sezónu jsme si s vedením volali a domlouvali se, když jsme hrál za Boku Chotěboř, ale pak se ozvala Chrudim s nabídkou a té nešlo odolat, a když skončila sezóna, tak mě vedení opět oslovilo a domluvili jsme se, že to půjdu do Mýta zkusit.

Měl jsi i jiné nabídky? A co nakonec rozhodlo pro přestup do Nejzbachu?

Neměl jsem jiné nabídky, chtěl jsem jít do Mýta, a když se dostalo do 1. Futsal ligy, tak jsem nad tím ani nepřemýšlel. Potřebuji zkušenosti a Mýto je pro můj futsalový vývoj ideální a moc se na to těším.

Na konci minulé sezóny jsi působil v Chrudimi, jak tuhle zkušenost a angažmá zpětně hodnotíš?

Ano, působil jsem v Chrudimi, určitě to hodnotím velice kladně, hned první starty v lize a za Chrudim a i první kanadské body. Kluci tam jsou super, moc mně pomáhali a moc jim za to děkuju. Byla to super zkušenost a mám na čem pracovat pokud bych si tam chtěl ještě někdy zahrát. 

V Chrudimi ses potkal s "Gérou", který se do Nejzbachu vrátil, co říkáš na to, v jaké pohodě dokáže stále chytat?

Ano, s Gérou jsme byli spolu v Chrudimi, kam jsme přišli ve stejnou dobu, má spoustu zkušeností a určitě má futsalu furt co nabídnout, je to výborný brankář, který nám v Mýtě moc pomůže a je to základní stavební kámen tohoto týmu.

Jak by ses fanouškům Nejzbachu představil, jaký typ hráče jsi?

Chtěl bych se představit, tak že nerad prohrávám, jsem bojovný typ, který nic nevypouší a jdu do všeho po hlavě, mám rád výzvy.

A co od nové sezóny očekáváš a máš nějaké osobní cíle?

Od nové sezóny očekávám, že získám více zkušeností a více startů. Chci si dokázat, že na to mám hrát 1. Futsal ligu a že se můžu ještě posouvat. Chci týmu pomoci co nejvíce a těším se moc na fanoušky a chtěl bych přidat nějaké branky a asistence. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98165
Posledních 30 dnů: 223 | Posledních 7 dnů: 55 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne