1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Hořká porážka s Olomoucí

Hořká porážka s Olomoucí

Nejzbach v šestnáctém kole na domácí palubovce přivítal Olomouc v zápase pravdy a bohužel utrpěl porážku 4:7.

KOMENTÁŘ 

Nejzbach do utkání vstoupil nešťastně, když si Marek Rajnoch vstřelil vlastní gól, ale jinak první poločas patřil Nejzbachu. A v osmé minutě Nejzbach dostal možnost zahrávat penaltu, kterou Lukáš Merkl s přehledem proměnil a skóre bylo vyrovnané. A Nejzbach před koncem poločasu se dostal do vedení, když Marek Rajnoch prostřelil Janečku po skvělé přihrávce Merkla. Druhý poločas, ale patřil Olomouci, která začala nemilosrdně každou chybu Nejzbachu trestat a už ve 25. minutě vedla Olomouc. Pak nastal zlomový moment utkání, když se zranil Libor Gerčák a Olomouc poté dovedla utkání do klidného vítězství 7:4, čímž si upevnila první pozici v tabulce. 

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Jakub Řičica (vedoucí mužstva Olomouce): "Zvládli jsme bitvu o postup do 1. Futsal ligy převážně díky totální koncentraci a velmi dobrému kolektivnímu výkonu. Je vidět, že méně hráčů na soupisce, může znamenat více. Obzvlášť, když našich sedm hráčů předvede výkon na krev a táhne za jeden provaz! Dle mého názoru zlomovým okamžikem zápasu bylo zranění Libora Gerčáka, kterému tímto přejeme brzký návrat na palubovku. Zvládli jsme i velmi náročnou, snad šestiminutovou power play domácích, a dotáhli zápas k velmi důležitému vítězství."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne