1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Další velkou změnou je návrat Jakuba Gerčáka

Další velkou změnou je návrat Jakuba Gerčáka

Jakub Gerčák to je další velké jméno, které se vrací kádru Nejzbachu. Jednou v letošní sezóně už dres Nejzbachu, ale oblékl, a to ve třetím kole proti Hodonínu a dovedl Nejzbach k vítězství.

Nejzbach hlasí další velkou změnu, protože do týmu se vrací, Jakub Gerčák další velké jméno a hráč, který má mnoho zkušeností především s první ligou, kde odkopal 148 utkání, ve kterých si připsal 27 branek a 12 asistencí. A již zítra připíše další start v dresu Nejzbachu, tentokrát ve druhé lize, proti Modřícím. 

V letošní se sezóně se vracíš po druhé, jak tvůj návrat probíhal?

"Generální manažer Péťa Jeníčků mě poslal za nedostačující výkony na "farmu" do týmu Peliny Choceň. S tím, abych uvolnil místo na place právě pro něho, aby se občas trochu odreagoval od papírování, přidělávání billboardů a letáku v hale a na vývěskách. Nedávno ale přišel s prosbou, jestli bych na zbytek sezóny nepřišel pomocí Nejzbachu a tak jsem na jeho návrh přikývnul."

V kabině se řada hráčů změnila, ale teď se postupně vracejí zpět lídři na koho se nejvíce těšíš?

"Tak určitě se těším na Merklise, to je takovej správnej "magor", na Kubu Vágner a jeho heslo "Kdo leží neběží" a na Liborovi hlášky v kabině. A abych nezapomněl, ještě se těším na komické kousky Šímy Štanglici na hřišti."

V pátek nás čekají Modřice, jak se na zápas těšíš a co od něj očekáváš?

"Nejvíc se těším na domácí halu a její atmosféru. Já osobně jsem s Modřicemi nikdy nehrál, tak tento tým vůbec neznám, ale dá se určitě říci, že soupeř nebude mít co ztratit vzhledem k postavení v tabulce a rozhodně nám nedají nic zadarmo."

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne