1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

První domácí zápas v novém roce

První domácí zápas v novém roce

Už dnes nás čeká první domácí zápas v novém roce, a také souboj o první místo. Zápas bude rozhodně zajímavý od samého začátku, protože oba týmy na sebe nemají dobré vzpomínky, a tak rozhodně neváhejte a ve 20:00 doražte do vysokomýtské haly.

 

Z kabiny Nejzbachu

Nejzbach čeká první domácí zápas v novém roce. Vysokomýtští v předešlých dvou kolech na palubovkách soupeřů ani jednou nebodoval a propadl, se tak na třetí místo, ztráta na první místo, ale není dramatická pouhý jeden bod a už dnes se na první pozici bude chtít Nejzbach vrátit. Vysokomýtské i nadále zdobí nejlepší obrana v soutěži, když inkasoval pouze 37. branek. Nejproduktivnějším hráčem je stále David Novák, který má na svém kontě 18. kanadských bodů za 14 branek a 4 asistence.

"V pátek nás čeká další těžký zápas. Po minulém nezdaru ve Vyškově, kde jsme nedokázali skórovat více než jednou, doufám, že proti Hodonínu budeme mít více štěstí. Soupeř určitě přijede s cílem vyhrát a odskočit v čele, ale my neskládáme zbraně a po dvou předešlých nezdarech nám nezbývá nic jiného, než v domácím prostředí zvítězit," řekl před zápasem druhý nejproduktivnější hráč Nejzbachu Šimon Štanglica. 

Aktuálně od soupeře 

Tango Hodonín bývalý ligový tým, který se rozhodně chce do 1. Futsal ligy znovu vrátit, i když to spíše tají. Momentálně se Hodonín nachází na druhé pozici, když má shodně bodů s první Olomoucí. Tango zdobí především dobrý útok, který má druhý nejlepší v soutěži v obraně to už je horší, tu mají po Modřicích hned nejhorší. 

"V pátek zajíždíme do Mýta a určitě nás nečeká žádný přáteláček. Poslední zápas u nás měl dohru v podobě neoprávněné stížnosti hostů na naše protiepidemická opatření, takže na pivo spolu po zápase určitě nepůjdeme, ať už dopadne jakkoliv," řekl před zápasem předseda Tanga Jiří Štěrba.

Hvězda v týmu soupeře

Roman Sopůšek.  Třiatřicetiletý hráč patří mezi nejzkušenější hráče Tanga, za sebou má také štaci v Uherském Hradišti například. Roman Sopůšek je nejproduktivnějším hráčem Tanga, když má na svém kontě 29 kanadských bodů za 15 branek a 14 asistencí. 

Sestava FC Tango Hodonín z minulého utkání:

Hanzlík (Parobek) - Michalec, Rehák, Sopůšek, Čech, Janulík, Šebesta, Vanda, Ťok, Beneš.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne