1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach nestačil na Vyškov, rozhodl druhý poločas

Nejzbach nestačil na Vyškov, rozhodl druhý poločas

Nejzbach zajížděl v rámci dvanáctého kola do Vyškova, kde chtěl odčinit porážku z Olomouce, jenže to se nepovedlo, protože Vyškov zvítězil 2:1.

Branky a nahrávky: 08:23 Novák (Rajnoch) - 21:41 Rozehnal (Mikeš), 32:59 Rozehnal (Vrba) Rozhodči: Kabeláč - Slanina. Diváci: 200. Průběh utkání: 0:1, 2:1.

Amor Kloboučky Vyškov: Vrba (Buriánek) - Nový, Horváth, Obruča, Mikeš, Tichý, Handlíř, Němec, Pešta, Rozehnal, Procházka.

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar) - Novák, Rajnoch, Mach, Lipavský, Štanglica, Brychta, M. Ráliš, Novotný, Velinský, Vojtíšek.

KOMENTÁŘ 

Nejzbach do utkání vstoupil velmi dobře, domácí tým se nedostával do žádných šancí a převážně pouze odevzdával míč. Nejzbach se v utkání, ale střelecky trápil, protože nejprve trefil tyč po nástřelu Gerčáka a pak několik přiležitostí zlikvidoval Vrba. V 9. minutě si slovo vzal, ale David Novák, který svojí klasickou dělovkou prostřelil vše co mu stálo v cestě a Nejzbach vedl - 0:1. Hned na to Nejzbach mohl zvýšit jenže skvělá střela Martina Ráliše skončila břevně. Vyškov se začínal poté oklepávat z drtivého tlaku Nejzbachu a několikrát vysokomýtské futsalisty musel podržet skvělý Gerčák. Do konce prvního poločasu se už nic nestalo a do kabin se šlo se skórem 0:1. A druhý poločas začal přesně tak, jak si Nejzbach nepředstavoval hned v úvodu vyrovnal domácí Rozehnal - 1:1. Nejzbach poté znovu chtěl zatlačit soupeře to se i dařilo jenže domácí Vrba chytal skvěle a Nejzbach nemohl vstřelit branku, místo toho přišla pro Nejzbach ve 33. minutě tvrdá rána, když z brejku po výhozu Vrby znovu vypálil Rozehnal a dostal domácí do vedení - 2.1. Nejzbach se pokoušel vyrovnat, ale neúspěšně a tak z Vyškova odjel bez bodu a na první body v novém roce i nadále čekáme 

OHLASY PO UTKÁNÍ 

David Novák (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "Do Vyškova jsme zajížděli s jasným cílem, a to odčinit prohru z Olomouce. Bohužel se nám to nepodařilo. Osobně si myslím, že jsme podali lepší výkon než minulý týden, měli jsme několik možností Vyškovu odskočit ve skóre, ale bohužel nám tam více než jeden gól nespadl a to bylo samozřejmě rozhodující. Nebudu už ani psát, že další zápas pro nás bude klíčový a podobně, my teď musíme jít krok po kroku a uvidíme, na co to bude a nebude stačit."

Vladimír Štrublík (Amor Kloboučky Vyškov): "Podali jsme týmový a bojovný výkon, který nás dovedl ke třem bodům. Jsou to vyloženě vydřené body. Stálo při nás i štěstí. Kluky musím pochválit za defenzivní práci, plnili solidně stanovenou taktiku. Ale ofenzivní část, hlavně v první půlce, pokulhávala. Opět mi chyběla lepší spolupráce v kombinaci a pohyb měl být také výrazně vyšší. Mýto mělo převahu a náš gólman se musel činit. Ve druhé půlce jsme výkon vystupňovali a nakonec výsledek otočili. Myslím, že to bylo kvalitní utkání a divákům se muselo líbit. I přes nízký počet vstřelených gólů. Pro nás to jsou důležité body, a pokud vyhrajeme s Atrapsem, tak se vracíme do boje o čelo tabulky. Přeji soupeři hodně štěstí ve zbytku sezony."

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98096
Posledních 30 dnů: 297 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne