1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

V neděli nás čeká boj o důležité body ve Vyškově

V neděli nás čeká boj o důležité body ve Vyškově

V neděli nás čeká velmi důležitý zápas ve Vyškově, ve kterém potřebujeme vybojovat tři body, aby jsme neztratili v tabulce na Olomouc a Hodonín. Utkání startuje v 19:00 ve sportovní hale Purkyňova.

 

 

Stojí za připomenutí 

  • Nejzbach se nachází na druhém místě v tabulce hned za Olomoucí, která má lepší vzájemné zápasy. 

  • Nejproduktivnějším hráčem Nejjzbachu je David Novák, který má na svém kontě 17 kanadských bodů (13+4).

  • Potkájí se týmy s nejlepší obranou v soutěži Nejzbach (35) a Vyškov (47).

Z kabiny Nejzbachu 

V kabině Nejzbachu po zápase s Olomoucí nebyla vůbec veselá atmosféra, protože se jednalo o nejhorší výkon v soutěži, ale teď už se všichni hráči soustředí na nedělní utkání ve Vyškově, kde Nejzbach bude chtít výsledek z Olomouce napravit a připsat si do tabulky tři body. V tabulce je Nejzbach stále blízko k postupu a vše má nadále ve svých rukou, i když situace se zamotává a Olomouc, Nejzbach i Hodonín mají po 22 bodech. I nadále se můžou vysokomýtští hráči a především Libor Gerčák pyšnit nejlepší obranou, protože Nejzbach zatím inkasoval pouze 35 branek. Libor Gerčák sbírá taky kanadské body, protože je čtvrtým nejproduktivnějším hráčem v týmu na kontě má 1 branku a 8 asistencí. 

„V neděli na nic jiného než na vítězství myslet nemůžeme. I když nás opět nečeká určitě nic lehkého a Vyškov nám zaručeně zadarmo nic nedaruje, tak musíme odčinit to, co jsme napáchali minulý týden v Olomouci,“ řekl před zápasem nejrpoduktivnější hráč Nejzbachu David Novák.

Aktuálně od soupeře 

Vyškov si průběh sezóny představoval určitě jinak, do sezóny vstupoval s ambicí porvat se o postup do 1. Futsal ligy. Amor se nachází na 5. místě tabulky hůře na tom jsou pouze Modřice, kteří na premiérové body stále čekají. To rozhodně, ale neznamená že Vyškov patři k lehčímu týmu, protože na první místo ztrací pouze osm bodů. Do nového roku vstoupili vyškovští hráči remízou 3:3 na palubovce Baníku. Vyškov se může pyšnit druhou nejlepší obranou hned za Nejzbachem. Nejproduktivnějším hráčem Amoru je Matěj Rozehnal, když si připsal 13 kanadských bodů (11+2). 

„S Mýtem jsme zatím získali jen jeden bod za domácí remízu. Očekávám důrazné a vyhecované utkání, protože Nejzbach musí zvítězit, pokud se chce udržet v boji o postup do první ligy. My se pokusíme navázat na výkon v Ostravě, zlepšit pohyb při držení míče a zefektivnit koncovku. Pak věřím, že můžeme být úspěšní a brát tři body,“ řekl před zápasem hlavní trenér Vyškova Ladislav Štrublík. 

Hvězda v týmu soupeře

Matěj Rozehnal. Dvaadvacetiletý hráč patří mezi nejlepší hráče Vyškova a svoji na větší úrovni nastartoval právě ve Vyškově. V letošní sezóně si již připsal 11 branek a 2 asistence. Svůj rekord drží ze sezóny 2019/20, to si připsal v šestnácti zápasech 19 branek a 6 asistencí. 

Sestava SK Amor Klouboučky Vyškov z minulého utkání:

Buriánek (Vrba) - Rozehnal, Nový, Ševčík, Obruča, Mikeš, Tichý, Horváth, Němec, Pešta, Handlíř. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne