1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Miroslav Semerád a Jaroslav Kubát před prvním venkovním zápase na Slávii!!!

Miroslav Semerád a Jaroslav Kubát před prvním venkovním zápase na Slávii!!!

Nejzbach v pátek čeká první venkovní utkání na Slávii !!!

 

 

 

 

Miroslav Semerád (trenér Nejzbachu) Chtěli bychom navázat na předchozí výkon z domácího utkání, ale samozřejmě víme, že nás nečeká nic jednoduchého. Pokud k utkání přistoupíme zodpovědně a bez respektu, mohli bychom pomýšlet na dobrý výsledek.

Jaroslav Kubát (futsalista Nejzbachu) Jedeme na půdu vicemistra, kde se nám ale poměrně daří. Bohužel se budeme muset obejít bez trenéra Semeráda. Doufám, že se Slavie nezalekneme a organizovanou a bojovnou hrou si dojdeme pro nějaký bod. Musíme si dávat pozor především na Směřičku s Hrdinou, kteří se mi v loňské sezóně hodně líbili.

 

Djokica Arsovski (Slavia, letní posila z Makedonie): "V prvním zápase se nám podařilo to nejdůležitější, získali jsme tři body. Hned po oslavách v kabině jsme se bavili o následujícím domácím utkání, že bude důležité zvítězit i na domácí půdě. Potěšilo mne, že jsem vstřelil svůj první gól, je to příjemný pocit, ale hlavní je to, že jsme vyhráli. Překvapila mne děkovačka po zápase, moc jsem si jí užil, věřím, že naši fanoušci přijdou i v pátek, futsal se hraje přece pro ně."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne