1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

První domácí utkání proti Hodonínu

První domácí utkání proti Hodonínu

Již dnes přivítáme na domácí palubovce exligového soupeře, a to FC Tango Hodonín. Nejzbach do utkání vstupuje s jasným cílem, a to napravit minulé utkání ve Vyškově a dostat se na vítěznou vlnu.

Stojí za připomenutí 

  • Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou Nejzbachu 10:3.

  • Nejzbach i Hodonín mají po dvou kolech shodně po čtyřech bodech.

  • Nejproduktivnějším hráčem Hodonína je Tomáš Ťok (2+2) a Nejzbachu nadále Šimon Štanglica (2+1). 

Z kabiny Nejzbachu 

Futsalisté Nejzbachu v posledním zápase zajížděli do Vyškova, kde získali pouze bod za remízu 3:3. A již dnes budou chtít napravit toto zaváhání a proti Hodonínu získat na domácí palubovce tři body. Nejzbach do utkání ve Vyškově nasadil navrátilce do sestavy Martine Ráliše, který by v sestavě neměl chybět ani proti Hodonínu. A již dnes se do sestavy vrátí další velké jméno, a už jen proto neváhejte a přijďte Nejzbach podpořit ve 20hod do haly.

"Po zápase ve Vyškově, kde bohužel vypadlo hodně hráčů z důvodu zranění, přivítáme doma Tango. Hodonín má velice kvalitní tým a bude potřeba udržet koncentraci po celé utkání. Pokud se ale budeme soustředit na kvalitní defenzivní práci, tak pevně doufám, že zápas zvládneme. Chtěl bych tímto pozvat do haly naše diváky. Věřím, že na první domácí zápas přijdou v hojném počtu a jak je zvykem, budou naším dalším hráčem," vzkázal Michal Jiráský fanouškům Nejzbachu. 

Aktuálně od soupeře

Tango Hodonín do letošní sezóny vstoupil bez nějakých ambicí, i když tým mají nadále velmi kvalitní a budou, také velmi pravděpodobně bojovat o návrat do 1. Futsal ligy. Tango sezónu začalo výhrou v Modřicích a poté na domácí palubovce remizovalo s Olomoucí 6:6. Za to v poháru prožívá Hodonín skvělou jízdu, když postoupil do čtvrtfinále a vyřadil ligové celky, jako jsou Žabinští Vlci Brno, Helas Brno a v osmifinále si poradil s Českými Budějovicemi 8:3. A jak zhodnitil poslední utkání Hodonína Jiří Štěrba, proti Olomouci „Kdybych si koupil lupen a sedl si do hlediště jako divák, tak bych odcházel spokojený. Myslím, že jsme viděli nadstandardní zápas, za který by se nemusela stydět ani první liga,“ usmíval se předseda Tanga.

předseda Tanga se vyjádřil také k zápasu s Nejzbachem „Vzhledem k tomu, jak na soutěž pohlížíme my, tak ztratit může jen Nejzbach. Naše sestava bude mít k dokonalosti daleko, ale protože s každým týmem hrajete čtyřikrát, tak se dá případná ztráta lehce nahradit.“

Hvězda v týmu soupeře

Roman Sopůšek.  Třiatřicetiletý hráč patří mezi nejzkušenější hráče, v kádru Tanga. Roman Sopůšek má také zkušenosti s 1. Futsal ligou, když ve třiceti utkáních si připsal skvělých 33 branek a 13 asistencí. 

Sestava FC Tango Hodonín z minulého utkání:

Parobek (Hanzlík) - Hynek, Buc, Sopůšek, Janulík, Vintrlík, Jakubíček, Vanda, Beneš, Ťok. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne