1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Libor Gerčák míří do konce sezóny do Sparty

Libor Gerčák míří do konce sezóny do Sparty

Libor Gerčák do konce sezóny bude oblékat dres Sparty Praha. Druhá liga se nehraje a jen tak nezačne, tak byl Géra uvolněn do Sparty, kde by měl už dnes nastoupit před obrazovkami ČT sport v DERBY, proti pražské Slavii.

A co k odchodu Libora Gerčáka, řekl GM Nejzbachu Petr Jeníček: 

Vzhledem k opatření a omezení kvůli epidemii COVID-19 a nouzového stavu ČR, kdy není umožněno trénovat a ani hrát týmům 2.ligy a pravděpodobnost otevření a odehrání soutěžního ročníku 2020/2021 je mizivá. Jsme Liboroj po domluvě umožnili po zájmu Sparty Praha odejít do konce soutěžního ročníku právě do pražského klubu. Libor potřebuje tréninkovou a především zápasovou zátěž, aby byl připravený na kvalifikační zápasy ČR o ME, které jsou na programu koncem Ledna a dále na MS které se koná koncem Září v Litvě. Přejeme Liboroj, aby se mu vyhýbala zranění a je v top formě v jaké byl, ať pomůže Spartě k co nejlepším výsledkům a především České reprezentaci.  Ať se Ti daří !!!

 

A tady jsou statistky Libora Gerčáka v dresu Sparty: 

Popis není dostupný.

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98110
Posledních 30 dnů: 255 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 9

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne