1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

PREVIEW: Nejzbach - Chrudim (úterý, 18:15)

PREVIEW: Nejzbach - Chrudim (úterý, 18:15)

Vysokomýtští futsalisté se po téměř šesti měsících představí na domácí palubovce, když zítra v krajském finále poháru SFČR vyzvou FK Chrudim. Utkání v omezeném režimu startuje v 18:15.

SOUPEŘ

Chrudim se během léta značně změnila, když změnila svou identitu a od nové sezóny už nebudou nastupuvat s názvem FK ERA-PACK Chrudim, ale pouze FK Chrudim. Trenér Conde přivítal na startu připravy také dvě nové tváře, které jsou v Chrudimi na testech, a to Jiřího Mužíka z Helasu Brna a Jaroslava Kubáta, který oblékal dres Nejzbachu. Kariéru naopak ukončil držitel třinácti titulů s Chrudimí Michal Mareš a do připravy se nezapojil ani Jakub Žďánský. Chrudimští v dosavadní přípravě odehráli tři připravné utkání, když pokaždé zvítězili, v posledním utkání si dokázili poradit s FTZS Liberec 8:1. 

NEJZBACH

Vysokomýtští v létě měli o dost větší průvan v kabině, když v týmu skončilo několik zkušených hráčů, ale naopak přivítali zpět Libora Gerčáka nebo právě z Chrudimi Marka Rajnocha a Davida Ráliše. Nejzbach začal s připravou minulý týden a tento zápas bude pro vysokomýtské futsalisty první test před novou sezónou. 

OHLAS Michal Jiráského

Michal Jiráský: „Čeká nás pohárové utkání, pro většinu kluků to bude vůbec první kontakt s dospělým futsalem. Do utkání s Chrudimí půjdeme s tím že nemáme co ztratit. Naopak si můžeme odnést spousty prvků a poznatků ze hry soupeře. V zápase chceme být důstojným protivníkem.“

DIVÁCI

Jak už klub 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto své fanoušky informoval zápas budou provázet bezpečnostní opatření, o kterých se dočtete zde:

https://www.nejzbach.cz/news/detail/206-informace-pro-navstevniky-poharoveho-utkani

 

FOTO: FK Chrudim

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98096
Posledních 30 dnů: 297 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne