1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Trápení pokračuje. Nejzbach prohrál posedmé v řadě

Trápení pokračuje. Nejzbach prohrál posedmé v řadě

Vysokomýtští futsalisté posedmé v řadě prohráli. Tentokrát na domácí palubovce podlehli Helasu Brno 3:6. Nejzbach v dalším kole zajíždí na palubovku Mělníku, kde už potřebuje získat důležité body do boje o záchranu, jinak by už bylo opravdu zle.

Nejzbach od začátku utkání byl všude druhý, Helas vyhrával souboje, získával odražené míče a Nejzbachu se vůbec nedařilo. A v 6. minutě to už bylo 0:2, když se za hosty prosadil Lidmila a Šarkozy. Poté v 9. minutě se dokázali prosadit i Vysokomýtští a kdo jiný, než legenda českého futsalu Vladyka, který krásnou střelou snižoval na 1:2. Ale Helas na to hned zareagoval a do poločasu zvýšil na 1:4 po brankách Špičky a brankáře Mikytjuka. Vysokomýtští vstoupili do druhé půle odhododlaně a ve 27. a 35. minutě dokázal Jiraský snížit na rozdíl jediné branky. Jenže hned na to Helas znovu odskočil po brance Cupáka a bylo po zápase. Helas poté vsítil ještě jednu branku, když Matyska proměnil 10m kop. 

A co po zápase řekli aktéři obou mužstev:

Tomáš Galia (Helas Brno) “Odehráli jsme dobré utkání, které jsme měli až na několik pasáži ve druhém poločase pod kontrolou. Musím ocenit výkon celého mužstva, které nepodlehlo důležitosti utkání a v rozhodujících a těžkých momentech ukázalo svojí vnitřní sílu. Tři body jsou odměnou za pracovitost, kterou museli kluci během hry prokázat. Cesta kterou jsme se vydali, nám ukazuje, že jdeme správným směrem.”

Michal Jiraský (hráč Nejzbachu) “Zápas je hrozně těžké hodnotit. Všichni jsme pod tlakem a moc chceme vyhrát, bohužel nás sráží dolů individuální chyby. Soupeři proti nám lehce skorují. Naopak my začneme hrát za nepříznivého stavu a na gól se hrozně nadřeme. Šance na záchranu ještě je a my budeme bojovat, protože Nejzbach do první ligy prostě patří!"

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne