1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Zápas sezóny v Liberci

Zápas sezóny v Liberci

V rámci dohrávky 16.kola VARTA futsal ligy zajíždíme na palubovku Liberce, kde nás čeká důležité utkání. Liberec se nachází na desáté pozici v tabulce s jedenácti body se ztrátou jednoho bodu na vysokomýtské futsalisty.

A co před zápasem řekli aktéři obou mužstev:

Jaroslav Kubát (hráč Nejzbachu) "Ve středu odjíždíme směr Liberec. Moc dobře víme, že nás nečeká nic jednoduchého. Liberec v posledním utkání ukázal svou sílu v Plzni a rozhodně tam nebyl horším týmem. U nás teď nepanuje zrovna ideální nálada, ale když se podívám na soupisku, tak je tam dost zkušených hráčů, kterým není lhostejný osud Nejzbachu a věřím, že se o to ve středu porveme a dovezeme si ze severu Čech tři body."

Jakub Vágner (kapitán Nejzbachu) "Tento zápas rozhodne o tom, jestli v lize zůstaneme nebo ne. Vše jsme si v týdnu vyříkali, zapomněli jsme na minulá utkání a soustředíme se jen na Liberec. Všichni musí hrát na hranici sebeobětování jako v předchozích letech při zápasech v play off. Není mi jedno to, kde se aktuálně Nejzbach v tabulce nachází, takže jdu do boje také. Pevně věřím, že uspějeme."

Aleš Benek (hrající trenér FTZS) "Na Vysoké Mýto jsme dobře připraveni. Mýto hraje silový futsal plný soubojů a čekám, že se jejich herní projev u nás nijak nezmění. Víme, jak je pro nás toto utkání důležité. Do zápasu jdeme s jednoznačným cílem, a to je zisk tří bodů. Pokud se náš výkon přiblíží výkonu z Plzně, tak věřím, že vyhrajeme. Doufám, že přijde do haly hodně lidí a tři body zůstanou v Liberci."

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98096
Posledních 30 dnů: 297 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne