1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

U17 v neděli čeká FINAL FOUR

U17 v neděli čeká FINAL FOUR

U17 Nejzbachu v neděli 9.2. odehraje final four v Chomutově, kde odehraje semifinálový duel proti domácímu Chomutovu. Poté odehraje duel o medaile buď finále nebo zápas o 3.místo.

A co před záverečným turnajem řekli zástupci klubů U17 : 

Petr Jeníček, generální manažer Nejzbachu: "Na turnaj jedeme určitě všichni moc natěšení. Je to odměna za skvělé výkony kluků v dosavadním průběhu juniorské ligy. Pevně věřím, že si to všichni užijeme a popereme se o co nejlepší výsledky a celkové umístění. Ve Final four jsou čtyři nejlepší týmy a favorita nemá. Je jasné, že někdo vyhraje a někdo prohraje. Být ale mistrem ČR v dané kategorii je velká výzva pro všechny."

Daniel Hajaš, kapitán Rapidu U17: "Na neděli se všichni těšíme. Za šancí na Final four jsme šli celou sezonu a teď tu je!
I když je Liberec velmi silný a nezaznamenal žádnou prohru, tak určitě do toho nejdeme jako do předem prohraného zápasu. Když budeme plnit, co máme a co trénujeme celou sezonu, tak máme šanci vyhrát."

Filip Gedeon, kapitán Chomutova U17: "Na Final four se strašně moc těším, je to skvělé vyvrcholení sezony čtyř nejlepších. Jsem zvědavý na to, jak to zvládneme. Chci pogratulovat naším krajanům Rapidu Ústí, kteří to zvládli také. Je to mé první Final four, předminulý rok jsem byl na srazu České reprezentace v Dubaji U17 fotbal, tak jsem se nezúčastnil, ale i přesto to kluci zvládli a stali jsme se Mistrem republiky. Očekávám od nás dobré výkony a doufám, že to skončí v našem podání co nejlépe, staneme se opět mistry a poté to pořádně oslavíme."

Kamil Janouš, kapitán FTZS U17: "Do final four jdeme jako favoriti na titul. Šanci máme velkou, stačí jen aby se všechno sešlo jak má a šli jsme do toho s plným nasazením a chutí. S dosavadními výkony jsme určitě všichni nadmíru spokojení. Před soutěží jsme měli velké cíle a ty se nám povedlo splnit. Soutěží jsme prošli výborně, všechno jsme vyhráli, až na jedno zaváhání v prvním kole s Vysokým Mýtem, kdy jsme remizovali, což nás dost mrzelo, že jsme neprošli soutěží bez ztráty bodů. V týmu vládne spokojenost a nadšení."

 

Složení Final 4 U17 - Chomutov (10:00)

FTZS Liberec (1.) - Rapid Ústí n. L. (4.)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto (2.) - FC Baník Chomutov (3.)

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne