1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

V Plzni to na body nestačilo

V Plzni to na body nestačilo

Nejzbach v dohrávce 14.kola VARTA futsal ligy zajížděl v kombinované sestavě do Plzně, kde domácím podlehl 7:2. Nejzbach bude tuto porážku chtít napravit v pátečním utkání proti Dynamu České Budějovice a odpoutat se tím od spodku tabulky.

A co po zápase řekli aktéři obou mužstev : 

Marek Kopecký (trenér Plzně) "Vůbec jsme neodehráli dobrý zápas. Sice výsledek 7:2 vypadá jednoznačně, ale už od rozcvičky to bylo takové ospalé z obou stran. Lidi si určitě nezasloužili vidět takový futsal, sice bereme tři body, ale s tím výkonem vůbec nejsme spokojeni. Kluci si musí uvědomit, že i velké týmy takové zápasy musí hrát na sto procent a musí potěšit diváky i výkonem."

Šimon Štanglica (hráč Nejzbachu) "Zápas se mi těžko hodnotí. Do Plzně jsme nepřijeli v kompletním složení, někteří hráči nám chybí. Měli jsme i vykartované hráče, kteří nemohli nastoupit. Nás čeká zápas proti Českým Budějovicím, který pro nás bude velice důležitý. Do tohoto utkání jsme šli s tím, že jsme chtěli Interobal překvapit, ale kvalitu Plzně jsme samozřejmě znali. Bohužel jsme ale nebyli schopní konkurovat."

 

FOTO : SK Interobal Plzeň 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98101
Posledních 30 dnů: 271 | Posledních 7 dnů: 60 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne