1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach čeká cesta do Lípy

Nejzbach čeká cesta do Lípy

Vysokomýtské futsalisty během reprezentační přestávky čeká dlouhá a náročná cesta do Lípy. Naposledy se vysokomýtští představili na palubovce Démonů 7.2. 2018. a dokázali zvítězit 2:7. Démoni se momentálně nachází na šesté pozici v tabulce se sedmi body. Specifické utkání je to zejména pro trenéra Nejzbachu Miroslava Semeráda, který minulou sezónu strávil právě v Lípě.

 

 

A co před zápasem řekl trenér Nejzbachu Miroslav Semerád a trenér Démonů Karel Kruliš : 

Miroslav Semerád (trenér Nejzbachu) „Vzhledem k tomu, že jsme minulý týden nehráli, tak se budeme muset dostat zpět do zápasového tempa. Samozřejmě by pro nás bylo lepší po prvním vyhraném zápase hrát hned další týden, ale nedá se nic dělat. Soupeř je na tom o poznání lépe, protože si zápas odložil kvůli sálovkářské akci v Číně, které se zúčastnila většina hráčů z České Lípy. Čekáme na doléčení některých opor týmu. V případě, že budeme kompletní, nemáme se čeho obávat a musíme jet s cílem za každou cenu bodovat."

Karel Kruliš (trenér Č.Lípy) „V pátek nás čeká soupeř, který je velice silný. Má své velice zkušené hráče, mají za sebou první výhru, tak budou nabuzení a velice nepříjemní soupeři. My se musíme koncentrovat a navázat na naše dobré výkony z minulých zápasů. Pevně věřím, že zápas zvládneme a potěšíme naše fanoušky."

Odjezd autobusu je v 16:00hod od Lahvárny. Utkání můžete také sledovat na Tipsportu nebo LSTV.cz, utkání bude komentovat Ondřej Zlámal. 

 

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
13.07.2024 David Ráliš (22)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98212
Posledních 30 dnů: 211 | Posledních 7 dnů: 43 | Poslední den: 2

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne