1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Tři Body! Nejzbach doma zdolal Liberec 8:2

Tři Body! Nejzbach doma zdolal Liberec 8:2

Vysokomýtští futsalisté si v 5.kole VARTA futsal ligy připsali první tři body do tabulky, když na domácí palubovce dokázali zdolat futsalisty z Liberce 8:2.

Nejzbach do utkání vstoupil velmi dobře, když už ve čtvrté minutě se dokázal prosadit Vladyka do šibenice Vogta. Vysokomýtští po brance Vladyky pokračovali v tlaku a v sedmé minutě po standartní situaci přidali druhou branku utkání, kterou vstřelil Jiráský. Tento moment zápasu vysokomýtské utklidnil a do poločasu se ještě dvakrát dokázali prosadit, když nejprve Gerčák po krásné přihrávce Vladyky zvyšoval na 3:0 a poté znovu Gerčák, který patřil mezi nejlepší hráče na palubovce zvýšil na 4:0. Do druhého poločasu šli vysokomýtští hlavně s tím, aby si zápas zbytečně nezkomplikovali a dokráčeli pro důležité tři body. A ve 25. minutě svoji druhou branku v zápase přidala futsalová ikona, kdo jiný než Petr Vladyka. Ve 26. minutě se dokázal prosadit i Liberec, to ale vysokomýtské nezastavilo a ve 31. minutě vstřelil hattrick Gerčák, který zvyšoval na 6:1. A hnedka na to se prosadil Jiráský, po přihrávce Jeníčka. Poté Liberec po brance Jánáčka snižoval na 7:2. A ve 38. minutě pečetil výhru Nejzbachu Petr Jeníček, který zvýšil na konečných 8:2. 

A jak zápas hodnotí trenér Nejzbachu Miroslav Semerád a vedoucí Liberce Pavel Bína : 

Miroslav Semerád (trenér Nejzbachu) "V první řadě jsme rádi za první tři body v sezóně. Od začátku utkání jsme za nimi šli, po čtyřech prohraných zápasech to pro náš nebylo vůbec jednoduché utkání. Hosté ze začátku hrozili hlavně z brejkových situací. Nám se podařilo otevřit skóre a po druhém gólu jsme se uklidnili. Po poločasových 4:0 jsme nechtěli připustit, aby se soupeř dostal do hry. Přidali jsme ještě dva góly. Poté se zápas víceméně dohrával. Ke konci zápasu jsme mohli dát příležitost i hráčům z lavičky, kteří nasbírali první minuty v lize. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za bojovný a odmakaný zápas."

Pavel Bína (Vedoucí FTZS Liberec) „Zápas se mi hodnotí těžko. Vůbec jsme nebrali v potaz aktuální postavení Mýta v tabulce, jelikož měl soupeř velice těžký úvodní los. Věděli jsme, že nás bude čekat náročné utkání. Soupeři jsme se nevyrovnali v agresivitě a důrazu. Na druhou stranu je třeba si přiznat, že na to typologii hráčů nemáme. Mýto hrálo jednoduchý futsal, který byl na malém prostoru efektivní. Je škoda, že jsme v první půli využili několik brejkových situací, které jsme řešili špatně. Naopak Nejzbachu to tam padalo. Soupeři gratuluji k výhře.“

Nejzbach Vysoké Mýto - FTZS Liberec 8:2 (4:2)

Branky : 4. Vladyka (Šabata), 7. Jiráský (Vágner), 12. J.Gerčák (Vladyka), 15. J.Gerčák (Vladyka), 25. Vladyka (Jiráský), 31. J.Gerčák (Šabata), 32. Jiráský (Jeníček), 38. Jeníček (Jiráský) – 26. Benek, 37. Janáček.

Nejzbach Vysoké Mýto : Ehrenberger (Špinar) - Jeníček, Michalec, Vágner, Gerčák J,. Vladyka, Šabata, Jiráský, Semerád, Lipavský, Židík.

FTZS Liberec : Vogt – Benek, Šorsák, Novotný, Janáček, Horáček, Dlask, Rumler. 

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
13.07.2024 David Ráliš (22)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98212
Posledních 30 dnů: 211 | Posledních 7 dnů: 43 | Poslední den: 2

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne