1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Všichni do "garáže"! Nejzbach v pátek změří síly s Libercem

Všichni do "garáže"! Nejzbach v pátek změří síly s Libercem

Vysokomýtští futsalisté v pátek 11.10. nastoupí do druhého domácího utkání v letošní sezóně, tentokrát proti Liberci. Liberečtí se momentálně nachází na sedmé pozici s šesti body. Nejzbach má bilanci horší po porážce v Budějovicích se nachází na chvostu VARTA futsal ligy. Toto umístění se ale vysokomýtští pokusí napravit právě před domácím publikem, a proto neváhejte a přijďte Nejzbach v pátek podpořit do "garáže"

A co před zápasem řekli trenéři obou mužstev a kapitán Nejzbachu Jakub Vágner : 

Miroslav Semerád (trenér Nejzbachu) „Již v minulém kole jsme měli problémy se sestavou, což budeme mít bohužel i tentokrát v domácím utkání s Libercem. Musíme se v co nejkratší době pokusit stabilizovat kádr a sestavit čtyřky tak, aby si na sebe zvykly. Nemáme na to moc času, protože nás čekají existenční zápasy. Ten první jsme bohužel minulý týden v Budějovicích nezvládli, takže nám nezbývá nic jiného než bodovat, kde jinde než na domácí palubovce. Věřím že nás fanoušci poženou a my se jim odvděčíme dobrým výkonem a tím, že body zůstanou doma."

Jakub Vágner (kapitán Nejzbachu) „K tomuto utkání není potřeba nic psát. Jsme v těžké situaci, takže se teď musíme všichni společně kousnout a konečně to zlomit, jeden za druhého se obětovat a v pátek bezpodmínečně vyhrát. Omlouváme se našim fanouškům za předchozí výsledky, ale právě v těchto chvílích jejich podporu potřebujeme nejvíce. I za této situace prosím naše věrné fanoušky, aby opět zaplnili "garáž" a společně šli s námi za Nejzbach do boje."

Michael Vacek (trenér FTZS Liberec) „Do Vysokého Mýta jedeme po herně celkem vydařeném zápase se Slavií. Určitě nás nečeká lehký zápas, protože soupeř bude chtít v domácím prostředí získat první body. My bychom jim to rádi překazili, ale budeme muset k tomuto zápasu přistoupit stejně zodpovědně jako k těm předchozím. A také potřebujeme větší produktivitu v zakončení, protože stále ještě hodně šancí neproměňujeme."

 

Utkání začíná 11.10. ve 20:00 (SH Vysoké Mýto) 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
13.07.2024 David Ráliš (22)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98212
Posledních 30 dnů: 211 | Posledních 7 dnů: 43 | Poslední den: 2

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne