1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Vyjádření vedení Nejzbachu k aktuální situaci

Vyjádření vedení Nejzbachu k aktuální situaci

Nejzbach neprožívá dobrý vstup do soutěže a po 4.kolech VARTA futsal ligy se nachází na chvostu tabulky, kde se rozhodně nechtěl pohybovat. Vedení Nejzbachu na tuto situaci reagovalo před zápasem s Budějovicemi, když se A-týmu ujal nový trenér Miroslav Semerád. Spolu s ním se do týmu vrátila futslová ikona Petr Vladyka a brankář Jan Ehrenberger. Bohužel Nejzbachu nepomohl ani tento impuls a z Budějovic odjel s prázdnou.

A jak nepovedený vstup do soutěže hodnotí generální manažer Petr Jeníček. „První tři kola jsme hráli proti profesionálním soupeřům, to je třeba si uvědomit ( Slavie Praha, Teplice, Plzeň). Na Slavii jsme sahali po vítězství, ale nakonec z toho nebyl ani bod. Teplice a Plzeň trénují každý den a mají velkou kvalitu. Stěží se jim můžeme v něčem vyrovnat. Spíš mě mrzí přístup některých hráčů, musíme si uvědomit, že jsme v nejvyšší soutěži a spadnout nohama na zem. Neuspěli jsme ani v Českých Budějovicích, kde jsem čekal, že zápas zvládneme herně i bodově. Bohužel jsme odjeli s prázdnou. A důvod je pořád stejný, velké chyby, které děláme nás připravují o důležité body. Je to celkem psychicky náročné a padla na nás deka, ale je třeba zvednout hlavy a připravit se na páteční zápas s Libercem, který pro nás bude hodně důležitý.

Vedení Nejzbachu v minulém týdnu rozhodlo že A-týmu se ujme Miroslav Semerád, který se tak po roce vrací na střídačku Nejzbachu. „Bohužel los pro nás nebyl milosrdný a výsledkově i herně to není ono. Ale není čas, si hrát na to, že budeme něco zkoušet. Čekal jsem nějáký impuls změnou trenéra, ale bohužel nepřišel. Nic méně Martin Brychta je stále u týmu a ve vedení, posune se k juniorce, kde si musíme vychovávat vlastní hráče. Sempre tu byl jako trenér před rokem a s týmem měl krásné výsledky, kde jsme v lize skončili na pátém místě. Musíme s pokorou pracovat a výsledky věřím, že příjdou. Spoustu hráčů by si mělo také uvědomit, že je to nejvyšší futsalová liga a hrají za Nejzbach a především za Vysoké Mýto. Bez nasazení a srdíčka to nepůjde.. Někdo skončí, protože na ligu nemá, někdo příjde. V tuto dobu , už není čas na kamarádství, ale na výsledky.“  takto situaci okomentovalo vedení Nejzbachu ohledně nástupu nového trenéra a výkonů mužstva. 

Nejzbach v neděli zajížděl na palubovku Budějovic, kde chtěl poprvé v sezóně bodovat, a to se bohužel nepovedlo a tak Petr Jeníček neskrýval nespokojenost s výkonem týmu. „Každý hráč asi věděl a viděl co se dělo. Jestli si někdo myslí, že ligu zachráníme oslavama, dovolenýma a spoustou srandy, co bylo v druhý lize, tak je to omyl ne? Jestli jsi sem jde někdo zahrát, jak chodil v dětství za barák, tak tady nebude. Budějovice hráli sympaticky a dá se říct, že vyhráli zaslouženě. Protože naše naivita je hrozná.

Petr Jeníček také prozradil, že jsou v plánu jisté  pohyby v kádru a některé také prozradil.  „Změny nastaly a další změny příjdou. Vladyka je pro nás zkušenost a ,,Erák,, by měla být jistota v bráně, když tu není géra. Ale bez nasazení je to pořád málo. Pracujem na dalších posilách. Skončil brankář Kubica, který bohužel ještě na ligu nemá, ale má velké předpoklady. Ukončíme prozatím i spolupráci s Rosůlkem, který se hrozně hledá a nedokáže plnit taktické věci. Kluci si musí uvědomit, že je to nejvyšší soutěž. Parametry splňuje asi 25 procentr hráčů. Nebudem nikoho přemlouvat, kdo chce hrát ligu. Reprezentujeme Vysoké Mýto v nejvyšší futsalové lize, to si každý musí uvědomit.

Vysokomýtští futsalisté v pátek nastoupí ke druhému domácímu utkání, tentokrát proti Liberci.  „Pro nás už byl důležitý zápas v Budějovicích, který jsme nezvládli. V pátek hrajeme doma a opět budeme bez nějákých hráčů. Ale věřím, že si s tím poradíme a udělámé důležitý krok k záchraně v nevyšší futsalové lize. Liberec nebude lehký soupeř, mají tam spoustu šikovných fotbalistů a určitě nám nedají nic zadarmo. Věřím v pěkný futsal a plnou halu, která nás požene za vítězstvím. řekl Petr Jeníček, který těmito odpovědi chce ujistit futsalové fanoušky Nejzbachu, že vedení nejsou tyto výsledky lhostejné a bude se je snažit napravit v následujících zápasech a k tomu budeme potřebovat i vás fanoušky, proto rozhodně doražte v pátek do NEJZBACH Arény. 

 

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
13.07.2024 David Ráliš (22)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98215
Posledních 30 dnů: 206 | Posledních 7 dnů: 41 | Poslední den: 3

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne